| Creditos Panda✓ Sprawdzono | COP 600,000 (supplier product brief) | COP 5,000,000 (supplier product brief; new-client ceiling) | 4 dni (supplier produkt brief; ten aktualny selector może różnią się) | 24 miesiące (supplier produkt brief; ten strona główna także opisuje do do 730 dni) | 21 lata (supplier produkt brief); ten oficjalny strony mówi powyżej 20 | 45 years (supplier product brief) | Not published as a fixed daily tariff | oficjalny strona główna: maksymalny efektywny roczny stawka 29.66% E.a. (sierpnia 2026); ten serwis także stany a 30% maksymalny | Kolumbian citizenship lub miejsce zamieszkania, wiek 21–45, base salary z przy least COP 1,500,000, permanent zatrudnienie dla 3 miesiące, własny konto bankowe i zdolność do spłaty sprawdzenia; wykluczenia obowiązują | ACH lub bank przelew do ten wnioskodawca's własny konto | PSE, Efecty lub bank przelew są wymieniony płatność kanały | o 15 minut do know czy ten wniosek jest proponowany; ten jest nie a wypłata gwarancja | Nie automatyczne przedłużenie lub odnowienie był zweryfikowany | Kolumbia | Creditos Panda SAS (NIT 901.369.753.0) · Nie oddzielny licence numer był zidentyfikowany w ten zweryfikowany oficjalny materiały | Sprawdzono 13 września 2026Recenzja → |
|---|
| Facil Prestamo✓ Sprawdzono | COP 100,000 (supplier brief; homepage selector starts at COP 100,000) | COP 3,000,000 (supplier brief); ten strona główna “dlaczego wybierz” section mówi do do COP 2,000,000 | 91 dni (supplier brief i oficjalny kalkulator) | 365 dni (supplier brief); ten publiczny selector currently pokazuje do do 150 dni i ten umowa leaves ten termin pusty | 18 lata (supplier brief i oficjalny kryteria strony) | 60 lata (supplier brief; ten oficjalny strony robi nie stan a oddzielny maksymalny) | z 0.06% na dzień (supplier brief i oficjalny reprezentatywny przykład; nie a uniwersalny wycena) | oficjalny przykład: 0.06% daily na COP 1,000,000 dla 120 dni, 21.9% APR, COP 72,000 odsetki i COP 1,072,000 łącznie; Nie uniwersalny APR potwierdzony | Kolumbian ID, wiek 18–60, telefon komórkowy, bank karta lub wnioskodawca-owned konto i zdolność do spłaty sprawdzenia; blacklist wykluczenia obowiązują | elektroniczny przelew do ten wnioskodawca’s własny konto bankowe; supplier brief mówi do do 5 minut po akceptacja, nie gwarantowana | bank przelew, Efecty i online płatność ścieżki described w ten umowa; przetwarzanie opłaty są left jako dostępność-dependent placeholders | 100% online akceptacja flow; ten supplier brief mówi ten proces może pełna quickly, ale Nie contractual akceptacja czas jest gwarantowana | Nie podano publicznie | Kolumbia | strona główna names PARKWAY SAS; ten pożyczka umowa i app listing nazwa ACTYSERVICIOS SAS; potwierdź kto zatwierdza, oznaki i środki · Nie oddzielny licence numer zidentyfikowany | Sprawdzono 13 września 2026Recenzja → |
|---|
| Credcol✓ Sprawdzono | COP 100,000 (oficjalny strona główna i app reference) | COP 2,000,000 na ten publiczny strona główna; ten app i supplier brief reference do do COP 3,000,000 | 91 dni (strona główna selector i app reference) | 150 dni w ten publiczny selector; ten app i supplier brief reference do do 365 dni | 18 lat | 60 lata w ten supplier brief; ten oficjalny strona główna robi nie stan a oddzielny maksymalny | 0.01%–0.06% na dzień w ten app reference; ten strona główna reprezentatywny przykład używa 0.06% | strona główna reprezentatywny przykład: 21.9% APR na COP 1,000,000 dla 120 dni, COP 72,000 odsetki i COP 1,072,000 łącznie; app zakres jest pewien approximate 3.65%–21.9% prosty roczny equivalent, nie a uniwersalny APR | Kolumbian citizenship i a valid Kolumbian tożsamość udokumentować (cédula) | elektroniczny przelew do ten wnioskodawca’s własny konto bankowe; ten supplier brief advertises do do 5 minut po akceptacja, nie a gwarancja | bank przelew, Efecty i online płatność ścieżki pojawić się w ten umowa; opłaty i dostępność musi być potwierdzony | online tożsamość i ryzyko recenzja; ten app opisuje a decyzja flow w minut, bez a contractual gwarancja | Nie podano publicznie | Kolumbia | oficjalny strona główna, umowa i app identify PROLABCOL SAS; potwierdź ten prawny wierzyciel i wypłata strona w ten umowa · Nie oddzielny udzielanie pożyczek licence numer zidentyfikowany w ten zweryfikowany oficjalny materiały | Sprawdzono 13 września 2026Recenzja → |
|---|
| Flacash✓ Sprawdzono | COP 100,000 (public homepage selector) | COP 3,000,000 (publiczny strona główna selector; indywidualna akceptacja jest nie gwarantowana) | 91 dni (public selector) | do do 365 dni (supplier brief); ten bieżący strona główna selector displays do do 150 dni, tak zweryfikować ten aktualny umowa | 18 lat | 60 lata w ten supplier brief; ten oficjalny warunki i warunki stan adulthood ale Nie oddzielny maksymalny | z 0.06% daily (supplier brief); ten oficjalny reprezentatywny przykład używa 0.09% daily i ten indywidualna efektywny roczny stawka jest communicated po recenzja | reprezentatywny przykład: 32.85% APR na COP 1,000,000 dla 120 dni; COP 108,000 odsetki i COP 1,108,000 łącznie; nie a uniwersalny wycena | Colombian citizenship | elektroniczny przelew do a konto bankowe lub karta przez ten financing podmiot; ten supplier brief advertises do do 5 minut, podczas gdy ten umowa kontroluje | płatność kanały i harmonogram są podany w ten indywidualna umowa; używa tylko ten oficjalny portal | ten supplier brief opisuje a fully online akceptacja flow; ten warunki i warunki pozwalać do do 48 roboczy godzin dla akceptacja lub rejection zawiadomienie | Nie podano publicznie | Kolumbia | ten strona główna names Dineroya finansowanie COLOMBIA SAS dla solvency analiza; ten bieżący umowa musi identify wierzyciel, signer i disbursing strona · Nie oddzielny udzielanie pożyczek licence numer zidentyfikowany | Sprawdzono 13 września 2026Recenzja → |
|---|
| Creditopro✓ Sprawdzono | COP 100,000 (publiczny kalkulator selector) | COP 3,000,000 (publiczny kalkulator selector; indywidualna akceptacja jest nie gwarantowana) | 91 dni (publiczny kalkulator selector) | 365 dni w ten publiczny kalkulator; ten podpisany umowa kontroluje ten końcowy termin | 18 lat | 60 lata w ten supplier brief; ten oficjalny warunki stan adulthood ale Nie oddzielny maksymalny | z 0.06% daily w ten supplier brief; oficjalny kalkulator przykład używa 0.06% | kalkulator przykład: 21.9% APR na COP 1,000,000 dla 120 dni, COP 72,000 odsetki i COP 1,072,000 łącznie; nie a uniwersalny wycena | Kolumbian citizenship i a valid Kolumbian tożsamość udokumentować (cédula) | elektroniczny przelew do ten wnioskodawca’s własny konto bankowe; supplier advertises do do 5 minut, podczas gdy ten strona główna mówi zgodnie z 24 godzin | bank przelew i kanały podany w ten indywidualna umowa; potwierdź opłaty i dostępność przed akceptacja | online decyzja flow; supplier mówi 100% online akceptacja, podczas gdy ten warunki pozwalać do do 48 roboczy godzin dla zawiadomienie | Not publicly disclosed; do not assume automatic renewal | Kolumbia | PARKWAY SAS jest wskazany w ten bieżący warunki; a financing podmiot może być wybrany w ten wniosek i ten podpisany umowa kontroluje · Nie oddzielny Kolumbian udzielanie pożyczek-licence numer zidentyfikowany | Sprawdzono 13 września 2026Recenzja → |
|---|
| Rapiplata✓ Sprawdzono | COP 100,000 (supplier brief i oficjalny kalkulator) | COP 3,000,000 w ten supplier brief; oficjalny app/strona główna currently pokazuje do do COP 2,000,000 — zweryfikować ten aktualny oferta | 91 dni | 365 dni w ten supplier brief; oficjalny app/strona główna pokazuje 180/150 dni — zweryfikować ten aktualny oferta | 18 lat | 60 lata w ten supplier brief; oficjalny warunki stan adulthood tylko | z 0.06% daily w ten supplier brief; oficjalny przykład używa 0.06% | oficjalny kalkulator przykład: 21.9% APR na COP 1,000,000 dla 120 dni; COP 72,000 odsetki i COP 1,072,000 łącznie | Kolumbian citizenship i a valid Kolumbian tożsamość udokumentować (cédula) | elektroniczny przelew do ten wnioskodawca’s własny konto bankowe; supplier advertises do do 5 minut, podczas gdy pewien alternate oficjalny strony mówi 2–24 roboczy godzin | oficjalny strona internetowa/app płatność kanały i ten indywidualna umowa; nigdy płacić a osobisty konto | odpowiedź w minut zgodnie do profil; warunki pozwalać internal analiza i do nie gwarancja akceptacja | Not publicly disclosed; do not assume automatic renewal | Kolumbia | ten pożyczka umowa names Rapiplata jako pożyczkodawca; ten strona główna names RapiPlata finansowanie COLOMBIA SAS dla solvency analiza; ten podpisany umowa kontroluje · Nie oddzielny Kolumbian udzielanie pożyczek-licence numer zidentyfikowany | Sprawdzono 13 września 2026Recenzja → |
|---|
| Prestamo Rapido✓ Sprawdzono | COP 100,000 w ten supplier brief i ten oficjalny strona główna przykład | COP 3,000,000 w ten supplier brief; ten aktualny wniosek i podpisany akceptacja może oferta mniej | 91 dni w ten supplier brief; ten podpisany umowa kontroluje | 365 dni w ten supplier brief; ten podpisany umowa kontroluje | 18 lata; oficjalny warunki wymagać prawny adulthood | 60 lata w ten supplier brief; oficjalny warunki do nie publish a oddzielny upper limit | z 0.06% daily w ten supplier brief i strona główna przykład | oficjalny strona główna przykład: 21.9% APR dla COP 1,000,000 powyżej 120 dni; COP 72,000 odsetki i COP 1,072,000 łącznie | Kolumbian citizenship i a valid Kolumbian tożsamość udokumentować (cédula) | elektroniczny przelew do ten proponowany wnioskodawca konto; supplier advertises do do five minut, podczas gdy weryfikacja i bank rails może delay otrzymanie | płatność kanały podany w ten oficjalny konto i podpisany umowa; zachowaj ten otrzymanie i nigdy płacić pewien unverified osobisty konto | ten supplier brief mówi a cyfrowy decyzja; oficjalny warunki pozwalać do do 48 roboczy godzin do communicate akceptacja lub rejection | Not publicly disclosed; do not assume automatic renewal | Kolumbia | PARKWAY mówi jego firma i financing-convention partner proces ten kredyt; ten podpisany pożyczka umowa wskazuje ten pożyczkodawca i kontroluje ten obowiązek · Nie oddzielny Kolumbian udzielanie pożyczek-licence numer zidentyfikowany | Sprawdzono 13 września 2026Recenzja → |
|---|
| Yadinero✓ Sprawdzono | nie publicly ujawniony jako a fixed minimalny; ten umowa leaves capital pusty dla każdy drawdown | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny maksymalny; ten proponowany revolving limit kontroluje | 1 miesiąc w ten opublikowany umowa template | 4 miesiące w ten opublikowany umowa template | 18 lata (ten umowa wymaga prawny adulthood) | Nie podano publicznie | nie publicly ujawniony jako a fixed daily stawka; ten umowa ustala pewien roczny stawka i daily equivalent na umowa | Nie uniwersalny APR jest opublikowany; ten umowa wymaga ten roczny stawka, daily equivalent, administration, gwarancja i IVA do być podany dla każdy drawdown | Kolumbian tożsamość udokumentować i kryteria zgodnie z Kolumbian prawo; a oddzielny citizenship zasada jest nie podany w ten umowa | bank przelew do ten client’s własny konto; supplier material także mentions Nequi, Daviplata i Bancolombia correspondents | automatyczne obciążenie gdzie a bank umowa exists; inny kanały musi być podany w ten konto i umowa | Supplier material describes a fast digital process; no binding universal decision time is published | Not publicly disclosed; do not assume automatic renewal of a revolving limit | Kolumbia | na OFF Soluciones en Línea S.a.S. (ten umowa names YADINERO jako mutuante); ten podpisany umowa kontroluje · Nie oddzielny SFC udzielanie pożyczek-licence numer zidentyfikowany w ten zweryfikowany dokumenty | Sprawdzono 14 września 2026Recenzja → |
|---|
| Lineru✓ Sprawdzono | COP 150,000 na ten bieżący wniosek ścieżka; pewien older warunki PDF zaczyna przy COP 200,000 | COP 1,200,000 na ten bieżący ścieżka; ten revolving-kredyt strony i older PDF opisuje do do COP 1,500,000 | 4 dni na ten bieżący wniosek ścieżka | 30 dni dla a zwykły drawdown; ten revolving kredyt wiersz jest dostępny dla do do 180 dni | 18 lata lub older | Nie podano publicznie | nie publicly ujawniony jako a fixed daily stawka | oficjalny przykład różnią się: 30% E.a. fixed na jeden bieżący strony; ten warunki PDF pokazuje 29.46% odsetki, COP 101,262 łącznie koszty i COP 401,262 łącznie spłata dla COP 300,000 powyżej 90 dni | Kolumbian mieszkaniec z a valid tożsamość udokumentować; a oddzielny citizenship zasada jest nie podany | ACH przelew do ten wnioskodawca’s własny konto bankowe | online płatność lub authorised physical płatność points; dokładny kanały i opłaty pojawić się w ten konto lub umowa | ten dostawca opisuje a odpowiedź w o 15 minut; ten jest nie a contractual gwarancja | płatność arrangements może przedłużyć a 60-dzień obowiązek do do 180 dni z associated koszty; automatyczne odnowienie jest nie założony | Kolumbia | Zinobe konsument Credits SAS i/lub ZINOBE THNJ S.a.S. są wskazany w ten warunki; ten polityka prywatności names Servicios Crediticios online de Kolumbia SAS · Nie oddzielny udzielanie pożyczek-licence numer zidentyfikowany w ten zweryfikowany oficjalny materiały | Sprawdzono 14 września 2026Recenzja → |
|---|
| Wasticredit✓ Sprawdzono | COP 200,000 zgodnie do ten supplier brief; bieżący Special warunki decydują ten aktualny oferta | COP 2,000,000 zgodnie do ten supplier brief; bieżący Special warunki decydują ten aktualny oferta | nie publicly fixed w ten bieżący ogólny warunki; older oficjalny warunki opisuje krótki-termin pożyczki z 7 dni | 24 miesiące dla długi-termin kredyt w ten bieżący ogólny warunki; older krótki-termin warunki opisuje do do 30 dni | Not publicly disclosed; applicant must have legal capacity | Nie podano publicznie | nie publicly ujawniony jako a fixed daily stawka | dokładny E.a., opłaty i taxes są ustala w ten Special warunki; ten strona główna mówi ten stawka follows Kolumbian prawny limity opublikowany miesięczny przez ten SFC | bieżący umowa robi nie publish a oddzielny citizenship zasada; ten historyczny campaign wymagane a Kolumbia domicile | elektroniczny przelew do ten wnioskodawca’s własny konto bankowe | Contractual płatność kanały i instructions; dokładny opcje pojawić się w ten Special warunki i konto | Supplier brief szacunki a decyzja i wypłata w ciągu 24 godzin; ten jest nie a contractual gwarancja | krótki-termin przedłużenie może być dostępny tylko zgodnie z ten Special warunki; automatyczne odnowienie jest nie założony | Kolumbia | bieżący umowa names WASTICREDIT S.a.S.; ten serwis, prywatność polityka i campaign PDF używa FINSANA COLOMBIA SAS z ten ten sam NIT · Nie oddzielny udzielanie pożyczek-licence numer zidentyfikowany w ten zweryfikowany oficjalny materiały | Sprawdzono 14 września 2026Recenzja → |
|---|