| Haycredito✓ Sprawdzono | €100 | €500 dla a najpierw pożyczka; €1,500 dla a kolejny pożyczka w ten ESIS; special produkt warunki może pokazuje a inny limit | 5 calendar dni | 30 calendar dni w ten zweryfikowany ESIS i bieżący kalkulator; potwierdź ten special warunki | 18 lat | 60 years | 0.3% daily usage prowizja; ten ESIS także stany 1.5% odsetki dla a najpierw pożyczka i 1.8% dla a kolejny pożyczka na ten saldo | ESIS 30-dzień €100 przykład: najpierw pożyczka €162 łącznie, TIN 547.50%, TAE 43,251.02%; kolejny pożyczka €171 łącznie, TIN 657%, TAE 85,512.51% | wiek 18–60; permanent Hiszpania miejsce zamieszkania; valid ID, Spanish konto, aktywny telefon i e-poczta; indywidualna ocena | bank przelew do ten konto podany w ten wniosek po akceptacja | osobisty-area płatność, bank przelew, authorised automatyczne obciążenie i Bizum są described w ten zweryfikowany materiały | ten strona internetowa mówi a decyzja jest zwykle wykonana w ciągu 15 minut; subject do weryfikacja i ocena | może być wnioskowana w ten osobisty area, jest discretionary, może nie exceed ten pierwotny termin i może wiązać się z continuing odsetki lub usage opłaty | Hiszpania | HAY CREDITO, S.L.U. · Not publicly disclosed | Sprawdzono 10 września 2026Recenzja → |
|---|
| MyKredit✓ Sprawdzono | €100 | €600 dla a nowy klient; do do €2,500 dla a returning klient, jako podany na ten strona internetowa | ten bieżący kalkulator exposes 2 dni jako a selectable setting; ten końcowy harmonogram jest podany w ten indywidualna propozycja | ten strona internetowa stany do do 6 miesiące; ten bieżący publiczny kalkulator exposes 1–4 instalments. ten indywidualna propozycja kontroluje ten końcowy termin | 18 years (adult) | Nie podano publicznie | nie publicly ujawniony jako jeden uniwersalny daily stawka | kalkulator sprawdzono 10 września 2026: €100 / jeden ratalny pokazuje 33 dni, €42.90 odsetki, €142.90 łącznie i TAE 4,517%; €100 / cztery instalments pokazuje 125 dni, €119.75 odsetki, €219.75 łącznie i TAE 4,742%. te są aktualny przykład, nie a osobisty wycena | 18+ Hiszpania mieszkaniec; valid DNI/NIE, mobile, online bankowość i połączony płatność karta; indywidualna ocena | przelew do ten zweryfikowany konto po akceptacja; ten publiczny ścieżka jest online | dostawca-dostarczony informacje lists bank karta, bank przelew, Bizum i automatyczne obciążenie; potwierdź ten metody w ten zaakceptowany umowa | ten Najczęstsze pytania mówi recenzja takes mniej niż 10 minut i pewien initial decyzja jest podany instantly; weryfikacja lub a wsparcie call może przedłużyć ten proces | dostawca-dostarczony informacje mówi pewien przedłużenie może być dostępny dla pewien dodatkowy opłata; dostępność, ceny i ten nowy harmonogram musi być potwierdzony w ten umowa | Hiszpania | Trive kredyt Hiszpania, S.L. (trading as MyKredit) · Not publicly disclosed | Sprawdzono 10 września 2026Recenzja → |
|---|
| Luzo✓ Sprawdzono | €50, zgodnie do dostawca-dostarczony produkt informacje; ten zweryfikowany publiczny umowa robi nie publish jeden uniwersalny zakres | do do €500 dla a najpierw pożyczka i do do €2,000 dla a returning klient, zgodnie do dostawca-dostarczony produkt informacje; indywidualna akceptacja limity obowiązują | 7 dni, zgodnie do dostawca-dostarczony produkt informacje; ten indywidualna umowa kontroluje ten agreed harmonogram | 30 dni, zgodnie do dostawca-dostarczony produkt informacje; ten indywidualna umowa kontroluje ten agreed harmonogram | 18 lat | 75 years | nie publicly ujawniony jako jeden uniwersalny daily stawka. ten contractual stawka jest podany w ten indywidualna warunki | oficjalny bieżący ujawnienia sprzeczność: ten Luzo footer podaje €100 / 30 dni / €36 odsetki / TAE 4,114.28%, podczas gdy LuzoOnline ogólny warunki give €100 / 61 dni / €36 odsetki / TAE 529.57%. Neither jest a osobisty wycena; indywidualna ESIS i warunki decydują | wiek 18–75; permanent Hiszpania mieszkaniec; DNI/NIE/equivalent; online tożsamość i bank-konto weryfikacja; indywidualna ocena | online wniosek followed przez a bank przelew do ten zidentyfikowany konto po a positive pożyczka decyzja | przez ten Luzo osobisty area, w tym online bankowość lub bank karta. a registered karta może być charged automatycznie zgodnie z ten umowa | Nie fixed recenzja czas jest contractually opublikowany. ten strona internetowa mówi weryfikacja takes a few minut, podczas gdy ten pożyczkodawca może wniosek further tożsamość lub solvency informacje | a płatność-dane deferral może być dostępny jeśli ten pożyczkodawca’s bieżący wymagania są met. ten management koszty różni się przez case i musi być podany przed akceptacja w ten klient area | Hiszpania | SF Préstamos, S.L. (trading jako Luzo.es) · nie publicly ujawniony dla SF Préstamos, S.L. | Sprawdzono 10 września 2026Recenzja → |
|---|
| Prestamiau.es✓ Sprawdzono | €100, zgodnie do ten publiczny Prestamiau strona internetowa; dostępność zależy na ten partner pożyczkodawca i pożyczkobiorca profil | €5,000, zgodnie do ten publiczny Prestamiau strona internetowa; ten wybrany partner i indywidualna ocena decydują ten rzeczywisty oferta | 91 dni (3 miesiące), podany w ten bieżący publiczny footer. ten serwis także używa szersze marketing sformułowanie, tak potwierdź ten partner umowa | 120 dni (4 miesiące), podany w ten bieżący publiczny footer. a oddzielny strona główna section mówi “do do 6 miesiące”; ten końcowy partner umowa kontroluje | 18 lat | Nie podano publicznie | nie obowiązujący: Prestamiau robi nie publish lub opłata jeden platforma pożyczka stawka. ten wybrany pożyczkodawca ustala ten stawka | Prestamiau stany ten partner oferty może zakres z 0% do 36% TAE. jego publiczny przykład jest €300 dla 95 dni, €0 koszty i €300 łącznie przy 0% TAE. te są platforma przykład, nie a osobisty wycena lub a uniwersalny partner tariff | 18+; Hiszpania mieszkaniec; własny konto bankowe; valid DNI/NIE; stable dochód; telefon i e-poczta | ten wybrany pożyczkodawca przelewy środki directly do ten pożyczkobiorca’s konto po jego własny akceptacja i umowa proces; Prestamiau robi nie wysłać ten pieniądze | Prestamiau robi nie receive repayments. ten wybrany pożyczkodawca ustala ten harmonogram i płatność method w jego umowa | Nie fixed partner recenzja czas jest opublikowany. ten strona główna mówi ten platforma proces może take do do 30 minut; ten jest nie a udzielanie pożyczek decyzja lub wypłata gwarancja | ten publiczny footer mówi ten pożyczkodawca może przedłużyć lub renew a pożyczka zgodnie z jego pierwotny warunki. dostępność, koszty i ten nowy harmonogram różni się przez pożyczkodawca | Hiszpania | ten wybrany partner kredyt instytucja lub kredyt pośrednik. Fininity OÜ robi nie issue kredyt, podpisać pożyczka contracts, ocenić solvency lub tworzyć ten końcowy udzielanie pożyczek decyzja · nie publicly ujawniony. Prestamiau stany ten Fininity jest nie a kredyt instytucja i robi nie issue pożyczki | Sprawdzono 10 września 2026Recenzja → |
|---|
| Cashper.es✓ Sprawdzono | €50 w ten publiczny kalkulator i opublikowany opłata tabela; indywidualna dostępność follows ten pożyczkodawca ocena | €1,000 w ten publiczny kalkulator i opublikowany opłata tabela; ten pożyczkodawca może oferta mniej po indywidualna ocena | 15 dni w ten publiczny kalkulator i 15-dzień ceny tabela. ten warunki także publish €50–€250 opcje rozpoczynając przy 16 dni; ten podpisany umowa kontroluje | 30 dni w ten publiczny kalkulator. ten warunki także publish €50–€250 opcje do do 45 dni; potwierdź ten rzeczywisty maturity dane w ten binding oferta | 18 years (adult natural person) | Nie podano publicznie | 0% nominal odsetki jest podany w ten reprezentatywny przykład. ten robi nie oznaczać a zero-koszty pożyczka ponieważ management opłaty obowiązują | opublikowany 15/30-dzień tabela przykład pokazuje TAE z 2,450% do 59,141%, w zależności od na kwota i termin. reprezentatywny przykład: €200 dla 30 dni, €65 management opłata, €265 łącznie spłata i TAE 2,968.7%; nie a osobisty wycena | Adult Hiszpania mieszkaniec; DNI/NIE, dochód dowód i własny bank-konto dowód; indywidualna solvency ocena | bank przelew do ten pożyczkobiorca’s własny konto po ten pożyczkodawca akceptuje i processes ten wniosek | bank przelew; gotówka lub ATM płatność do wskazany pożyczkodawca accounts; lub obciążenie karta przez ten klient area lub telefon channel, subject do ten bieżący umowa | Nie fixed decyzja czas jest contractually opublikowany. ten strona internetowa mówi ten wniosek może być completed w minut, ale ten pożyczkodawca może wymagają do ocenić informacje i creditworthiness | a refinansowanie lub zmienić wniosek musi być wykonana w pisemny, w tym przez klient usługa, i jest przy ten pożyczkodawca’s discretion. każdy opłata i zmieniony harmonogram wymagać pisemny akceptacja | Hiszpania | bank DiMare Limited jest ten wskazany contractual pożyczkodawca. Cashper’s opublikowany warunki call bank DiMare ten pożyczkodawca/bank; a Spanish servicer może wsparcie operations ale jest nie zidentyfikowany jako ten contractual pożyczkodawca w ten zweryfikowany publiczny material · C46997 jest ten firma registration used w Cashper’s prawny materiały. Nie oddzielny bieżący Spanish udzielanie pożyczek licence numer był independently zidentyfikowany w ten zweryfikowany material | Sprawdzono 10 września 2026Recenzja → |
|---|
| QueBueno.es✓ Sprawdzono | %E2%82%AC50 on% 20the bieżący publiczny konsument kalkulatory. ten Ogólne Warunki stan %E2%82%AC1, so ten opublikowane źródła konflikt; potwierdź minimum w indywidualne przedumowne oferta | %E2%82%AC900 is opublikowane marka maksymalnie dla powracających klientów. Bieżące publiczne nowy-klient wyborcy pokaż up do %E2%82%AC200; pożyczkodawca maj oferta mniej po ocena | 5 dni w bieżące QueB ueno.es kalkulator. Inne oficjalne publiczne trasy opisz a 61-dzień przykład; Nie jeden uniwersalne con trakcyjny minimalny jest określony | 30 dni w bieżący QueBueno.es kalkulator. ten bieżący QueBu eno.com docelowa strony także stany a maksymalny z 92 dni; potwierdź konkretne umowa harmonogram | 18 lata (adult person); ten ogólny warunki wymagać prawny capacity | Nie podano publicznie | 1,32% per dzień in ten Ogólne Warunki ten bieżące calcu lator’s %E2%82%AC150 / 30-dzień przykład pokazów %E2%82%AC59.40 odsetki, które pasuje że ujawnione dziennie stawka | Ogólne Warunki powiedzie TAE i odsetki zmienne by kwota i termin an d are dostarczone w indywidualne przedumowne i szczególne warunki. bieżące QueBueno.com landing strona stany TAE 0%%E2%80%931,414% i daje a %E2%82%AC200 / 61-dzień przykład: %E2 %82%AC161.04 koszt, %E2%82%AC361.04 całkowity, TIN 263.21%, stały rocznie l TAE 980.16%; not a personal quote | 18+, legal Hiszpania rezydentura , ważny DNI/NIE, własny Hiszpański konto i debet karta; indywidualna ocena | Przelew bankowy na rachunek bankowy podany przez pożyczkobiorcę po akceptacji. Ogólne Warunki mówią, że przelew następuje następnego dnia roboczego; twierdzenia marketingowe około 10 minut są szacunkowe, a nie gwarancją umowną | Opłata za kartę debetową za pomocą karty dostarczonej w aplikacji. Ogólne Warunki dopuszczają wielokrotne próby odbioru, jeśli obciążenie nie powiedzie się; potwierdź aktualne instrukcje dotyczące płatności na określonych warunkach | Dział marketingu twierdzi, że automatyczna odpowiedź może nadejść w ciągu 30 sekund. Ogólne Warunki wymagają, aby pośrednik zapoznał się z wnioskiem i pozwolił na jego odrzucenie, więc żadna decyzja nie jest gwarantowana | Żadna standardowa cena za przedłużenie ani gwarantowana dostępność nie są publicznie ujawniane. Z publicznych materiałów firmy wynika, że nie zamierza ona stać się stałą praktyką; zapytaj pożyczkodawcę przed podpisaniem umowy | Hiszpania; Ogólne Warunki wymagają miejsca zamieszkania w Spa w i bieżące publiczne zastosowanie trasy zastosowanie Hiszpański konsument ujawnienia | NBQ finansować jeden, S.L.U. (NIF B66128695) jest ten pożyczkodawca wskazany w ten bieżący ogólny warunki. NBQ Technology, S.a.U. (NIF a65559296) jest ten pośrednik acting w ten pożyczkodawca’s nazwa i na jego behalf · nie publicly ujawniony w ten zweryfikowany primary materiały. ten opublikowany firma/NIF i Mercantile rejestr references są nie finansowy-licence numery | Sprawdzono 10 września 2026Recenzja → |
|---|
| Wandoo.es✓ Sprawdzono | €50 w ten bieżący najpierw-pożyczka i kolejny-pożyczka publiczny ujawnienia | €300 dla a najpierw pożyczka; do do €1,800 jest opublikowany dla kolejny pożyczki. ten końcowy kwota pozostaje subject do indywidualna ocena | 7 calendar dni w ten bieżący opublikowany najpierw-pożyczka i kolejny-pożyczka warunki | 30 calendar dni dla a najpierw pożyczka; 35 calendar dni dla a kolejny pożyczka. ten indywidualna umowa ustala ten wymagalny dane | oficjalny dokumenty sprzeczność: ten ogólny warunki stan 18+, podczas gdy ten prywatność polityka mówi ten user confirms being powyżej 20. potwierdź ten aktualny wniosek wymagania przed applying | Nie podano publicznie | nie publicly ujawniony jako jeden uniwersalny daily stawka. ten bieżący oficjalny €100 / 35-dzień kolejny-pożyczka przykład stany łącznie odsetki, nie a daily tariff | a spełniający warunki najpierw €250–€300 pożyczka jest reklamowany przy 0% TAE gdy spłacony na czas. a bieżący kolejny-pożyczka przykład jest €100 dla 35 dni: TIN 463.55%, TAE 4,530.48%, €44.45 odsetki i €144.45 łącznie. ten indywidualna SECCI i umowa decydują | Hiszpania tax miejsce zamieszkania, własny bieżący konto i karta, tożsamość i indywidualna solvency sprawdzić | bank przelew do ten pożyczkobiorca’s wskazany konto po akceptacja | pojedynczy spłata na ten wymagalny dane przez bank przelew, gotówka/ATM wpłata do ten pożyczkodawca konto, karta przez ten klient area lub przez telefon/karta terminal, subject do ten bieżący instructions | marketing mówi pewien wniosek może być assessed w minut. Nie contractual akceptacja czas jest opublikowany i ten wierzyciel może wniosek więcej dowód lub odrzucenie | dostępny tylko jeśli Wandoo akceptuje ten wniosek. opublikowany opcje są 7, 14, 21 lub 30 dni, z a maksymalny 30-dzień przedłużenie; ten opłata jest podany w ten aktualny kalkulator lub indywidualna warunki, nie jako jeden publiczny tariff | Hiszpania; ten zweryfikowany produkt, tożsamość sprawdzenia i konsument ujawnienia są dla ten Spanish ścieżka | Wandoo finansowanie, S.L.U. (NIF B87821823) jest ten wskazany contractual pożyczkodawca i operates ten Wandoo.es ścieżka · Nie Banco de España lub CNMV licence lub registration numer jest opublikowany w ten zweryfikowany oficjalny Wandoo materiały | Sprawdzono 10 września 2026Recenzja → |
|---|
| Cozmo✓ Sprawdzono | Nie pojedynczy contractual uniwersalny minimalny jest opublikowany. ten bieżący kalkulator visibly obejmuje a €20 marker; potwierdź ten aktualny indywidualna oferta | Nie pojedynczy contractual uniwersalny maksymalny jest opublikowany. ten strona główna stany do do €500 dla a najpierw pożyczka i do do €800 dla subsequent pożyczka, podczas gdy ten kalkulator displays a €990 marker; ten indywidualna oferta kontroluje | 7 calendar dni w article 11 z ten zweryfikowany ogólny warunki. ten aktualny bieżący kalkulator/SECCI przykład zamiast tego pokazuje 90 calendar dni; potwierdź ten końcowy umowa | 30 calendar dni w article 11 z ten zweryfikowany ogólny warunki. ten aktualny bieżący kalkulator/SECCI przykład zamiast tego pokazuje 90 calendar dni; potwierdź ten końcowy umowa | 18+ w ten zweryfikowany ogólny warunki. ten strona główna kryteria sformułowanie visibly zaczyna się przy 23 ale jest niepełna; potwierdź ten aktualny wniosek criterion | Nie podano publicznie | bieżący SECCI przykład: 1.5% na dzień dla €500 powyżej 90 calendar dni. ten jest a reprezentatywny aktualny przykład, nie a uniwersalny tariff | bieżący aktualny SECCI przykład: €500 dla 90 calendar dni, 1.5% daily debtor stawka, 2,950% TAE, €1,175 łącznie repayable i €0 issuance-channel prowizja. ten końcowy SECCI i umowa decydują | Hiszpania permanent miejsce zamieszkania, tożsamość dane, własny konto i indywidualna solvency ocena | bieżący SECCI: bank przelew do ten pożyczkobiorca’s własny konto po ten umowa jest completed. ogólny warunki także refer do pewien konto lub karta; potwierdź ten końcowy ścieżka | automatyczne obciążenie z ten wpisany karta przy maturity; jeśli do nie może być zbierać, ten warunki opisuje karta płatność, wpłata lub bank przelew używając ten wymagane reference. strona główna marketing także mentions Bizum | Nie contractual akceptacja-czas gwarancja jest opublikowany. ten pożyczkodawca może zatwierdzić, odrzucenie lub wniosek further dowód po jego ocena | a wniosek może być considered przy maturity. ten warunki pozwalać pewien przedłużenie do do 180 calendar dni z ten pierwotny wymagalny dane; ceny i nowy dane są podany w ten kalkulator lub indywidualna warunki, nie jako jeden uniwersalny tariff | Hiszpania; ten zweryfikowany contractual dokumenty wymagać permanent miejsce zamieszkania w Hiszpanii | Techorro Hiszpania, S.L.U. (NIF B16403032) jest wskazany jako COZMO / ten pożyczkodawca w ten zweryfikowany ogólny warunki i bieżący SECCI ujawnienie · Nie Banco de España lub CNMV licence lub registration numer jest opublikowany w ten zweryfikowany oficjalny Cozmo prawny materiały | Sprawdzono 10 września 2026Recenzja → |
|---|
| Creditio✓ Sprawdzono | €100 | €6,000 | No universal Creditio Card termin is publicly disclosed. Generic site-wide finance text mentions 61 dni, but it is not card-specific | No universal Creditio Card termin is publicly disclosed. Generic site-wide finance text mentions up to 20 years, but it is not card-specific | 18+ dla używa z ten strona internetowa zgodnie do ten prawny zawiadomienie. a partner finansowy podmiot może obowiązują a inny produkt kryteria zasada | Nie podano publicznie | nie publicly ujawniony jako a Creditio karta tariff. ten końcowy wierzyciel, nie Creditio, dostarcza ten stawka i opłaty | Nie uniwersalny Creditio karta APR/TAE jest opublikowany. Creditio mówi do robi nie mają dostęp do ten pełny warunki, w tym TAE, z a partner’s financing | 18+ strona internetowa user; formularz wnioski tożsamość i kontakt dane; partner ocena może dodaje further wymagania | nie obowiązujący przy platforma poziom: Creditio robi nie finansować ten produkt. ten wybrany finansowy podmiot stany każdy disbursement lub karta-dostawa method | nie obowiązujący przy platforma poziom: płatność method, harmonogram i windykacja arrangements należeć do ten wybrany finansowy podmiot’s umowa | Nie contractual decyzja-czas gwarancja. ten serwis markets a krótki online formularz, ale ten końcowy finansowy podmiot performs jego własny recenzja | nie obowiązujący przy platforma poziom; sprawdzić ten wybrany finansowy podmiot’s umowa. Nie Creditio-wide przedłużenie polityka jest opublikowany | Hiszpania ścieżka zweryfikowany. ten końcowy produkt, miejsce zamieszkania zasady i dostępność są ustala przez ten odpowiadający finansowy podmiot | nie wskazany na ten zweryfikowany Creditio karta ścieżka. a uczestniczący bank lub finansowy podmiot ten responds do ten wniosek makes jego własny decyzja i umowa · Nie Banco de España lub CNMV authorisation lub registration numer jest opublikowany w ten zweryfikowany Creditio karta, prawny zawiadomienie lub prywatność polityka | Sprawdzono 10 września 2026Recenzja → |
|---|
| Solcredito✓ Sprawdzono | € 50 wyświetlane dla bieżącej trasy szybkiego kredytu; karty partnerskie pokazują różne kwoty minimalne, takie jak € 50 lub € 100 | Do 5000 € na sprawdzonej stronie pożyczki online; inna trasa wspomina o pożyczkach osobistych do 10 000 €. Są to sufity targowe, a nie gwarantowana oferta | 30 dni na wyświetlonych przykładach partnerów krótkoterminowych; oddzielna trasa mówi 91 dni dla większych produktów pożyczek osobistych | Do 60 miesięcy od ujawnienia większej kwoty pożyczki osobistej; dopasowany partner ustala rzeczywisty okres | 18 lat w oficjalnym regulaminie i przewodniku po aplikacjach | Podręcznik aplikacji mówi 80; nie jest to przedstawione jako uniwersalna reguła partnera | Nieujawnione publicznie jako taryfa Solcredito; partner dostarcza stawkę | Strona platformy reklamuje 0%–3,752% TAE dla produktów partnerskich i podaje przykład 21,99% TAE za 1500 € w 12 ratach; żadna z nich nie jest uniwersalna | 18, miejsce zamieszkania w Hiszpanii, DNI/NIE, krajowe konto bankowe, e-mail i telefon komórkowy; obowiązują kontrole partnera | Wybrany partner zwykle przekazuje środki na rachunek bankowy podany we wniosku | Ustawiony przez dopasowanego pożyczkodawcę i jego umowę; nie jest publikowany harmonogram ani metoda płatności dla całej platformy | Solcredito ogłasza odpowiedź od podmiotu finansowego w ciągu około 15 minut; nie jest to gwarancja umowna | Nieujawnione publicznie w całej platformie; nie zakładaj, że rozszerzenie jest dostępne lub bezpłatne | trasa do Hiszpanii; Warunki mówią, że usługa jest przeznaczona dla użytkowników zamieszkałych w Hiszpanii | nie wskazany jako a pojedynczy pożyczkodawca. ten dopasowana partner podejmuje decyzję, contracts i środki ten wybrany produkt · Nie Spanish finansowy licence numer jest opublikowany dla Solcredito/Fiizy w ten zweryfikowany materiały | Sprawdzono 10 września 2026Recenzja → |
|---|
| TuCredit✓ Sprawdzono | €50 na ten bieżący selector | €10,000 na ten bieżący selector | 61 dni na ten opublikowany spłata zakres | 90 dni na ten opublikowany spłata zakres | nie publicly ujawniony na ten bieżący oficjalny strony; partner criteria obowiązują | Nie podano publicznie | ten page advertises od 0.01% dla a pierwsza pożyczka; partner pricing must be confirmed | Przykład: Published partner range: 0%–36% TAE; ten live selector shows €301–€317 total dla a €300 | Hiszpania ścieżka; DNI/NIE, e-poczta, mobile i a Spanish konto bankowe może być wymagane; partner obowiązuje ocena | partner bank przelew do ten konto dostarczony w ten wniosek | ustala przez ten dopasowana wierzyciel i jego pisemny umowa | TuCredit advertises a odpowiedź w minut i pewien wniosek w o five minut; nie a gwarancja | Strona mówi, że rozszerzenie nie jest możliwe po domyślnym; inne warunki nie są ujawniane | Hiszpania; ten opublikowany ścieżka jest addressed do Spanish użytkownicy | nie wskazany jako jeden pożyczkodawca; ten dopasowana finansowy podmiot podejmuje decyzję, contracts i środki · nie publicly ujawniony dla TuCredit jako a platforma | Sprawdzono 10 września 2026Recenzja → |
|---|
| Kreditiweb✓ Sprawdzono | €100 | €10,000 | Not publicly disclosed at platform level | Not publicly disclosed at platform level | ten oficjalny Najczęstsze pytania mówi wymagania różni się; Nie pojedynczy minimalny jest opublikowany | Nie podano publicznie | nie publicly ujawniony; każdy dopasowana dostawca ustala jego ceny | Nie pojedynczy Kreditiweb TAE; porównać ten dopasowana dostawca’s TAE i łącznie spłata | wymagania różni się przez dostawca; wiek, stable dochód, miejsce zamieszkania, tożsamość i zgoda sprawdzenia może obowiązują | ustala przez ten dopasowana finansowy dostawca, zwykle do ten zweryfikowany konto | ustala przez ten wskazany dostawca i jego pisemny umowa | Kreditiweb advertises a formularz completed w o dwa minut i przy-natychmiastowy wyniki; nie akceptacja | nie publicly ujawniony; sprawdzić ten partner umowa | Hiszpania; Spanish ścieżka i Spanish konsument ujawnienia | nie jeden pożyczkodawca; ten dopasowana finansowy dostawca podejmuje decyzję, contracts i środki ten produkt · nie publicly ujawniony dla ten porównanie platforma | Sprawdzono 10 września 2026Recenzja → |
|---|
| Finzmo✓ Sprawdzono | €100 (partner-dostarczony zakres; ten dopasowana pożyczkodawca może ustala a inny minimalny) | €10,000 (partner-dostarczony zakres; ten dopasowana pożyczkodawca ustala ten proponowany kwota) | Not publicly disclosed at platform level; varies by partner product | Not publicly disclosed at platform level; varies by partner product | przy least 18 do używa ten usługa zgodnie z ten warunki; partner kryteria może być higher | Not publicly disclosed universally; partner-supplied target range is 18–70 | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny Finzmo stawka | Nie pojedynczy Finzmo TAE. ten strona główna displays partner przykład w tym 0% dla a spełniający warunki najpierw oferta, 412% TAE i 23.4% TAE; ten pisemny partner oferta kontroluje | Hiszpania mieszkaniec; dostawca-dostarczony target wiek 18–70 i dochód €300+; tożsamość, konto i zdolność do spłaty sprawdzenia różni się przez pożyczkodawca | ten wybrany partner zwykle przelewy proponowany środki do a zweryfikowany konto bankowe; bank terminy obowiązuje | ustala przez ten wskazany partner i jego umowa; recenzja karta, przelew, bezpośrednia obciążenie lub inny metody przed podpisaniem | Finzmo advertises pewien wniosek w zgodnie z dwa minut i przy-natychmiastowy dopasowanie; ten jest nie akceptacja | nie publicly ujawniony przy platforma poziom; dostępność, opłata i nowy harmonogram zależy na ten partner | Hiszpania ścieżka dla użytkownicy mieszkaniec w Hiszpanii | ten dopasowana partner pożyczkodawca makes ten decyzja, oznaki ten umowa i środki ten pożyczka · nie publicly ujawniony dla Finzmo jako a porównanie usługa | Sprawdzono 10 września 2026Recenzja → |
|---|
| Finmercado✓ Sprawdzono | €100 zgodnie do ten zweryfikowany Spanish pożyczka ścieżka; ten wybrany pożyczkodawca może oferta a inny kwota | do do €1,000 na ten zweryfikowany osobisty-pożyczka ścieżka; inny partner produkty może różnią się | 61 dni na ten zweryfikowany Spanish ścieżka | 360 dni na ten zweryfikowany Spanish ścieżka | przy least 18 do używa ten Finmercado usługa; dostawca-dostarczony kontakt target jest 22–55 | dostawca-dostarczony kontakt target jest 22–55; pożyczkodawca może obowiązują a inny maksymalny | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny Finmercado stawka | opublikowany ścieżka zakres: TAE z 0% do 36%; ten wybrany pożyczkodawca’s pisemny przykład kontroluje | tożsamość, miejsce zamieszkania, dochód i zgoda informacje może być wnioskowana; dokładny dokumenty różni się | ten pożyczkodawca przelewy proponowany środki do ten zweryfikowany konto bankowe lub method podany w jego oferta | ustala przez ten pożyczkodawca umowa; sprawdzić ten płatność konto, przelew lub bezpośrednia-obciążenie instructions | ten porównanie ścieżka jest online; pożyczkodawca weryfikacja i ocena ryzyka określa ten odpowiedź czas | nie publicly ujawniony przez Finmercado; ten wierzyciel’s umowa kontroluje opłaty i konsekwencje | Hiszpania dla użytkownicy legally mieszkaniec w Hiszpanii | ten uczestniczący wierzyciel lub pożyczkodawca podany w ten pre-oferta podejmuje decyzję, contracts i środki ten pożyczka · nie publicly ujawniony dla Finmercado jako a porównanie pośrednik | Sprawdzono 10 września 2026Recenzja → |
|---|
| Medimas✓ Sprawdzono | €1,000 dla ten dostawca-dostarczony medyczny-finansowanie produkt; dodatkowe ścieżka informacje także reports oferty z €100 | €10,000 dla ten dostawca-dostarczony medyczny-finansowanie produkt; ten partner ustala ten końcowy kwota | 3 miesiące na ten dodatkowe opublikowany medyczny-finansowanie ścieżka; ten wybrany partner może używa inna harmonogram | 96 miesiące na ten dodatkowe opublikowany medyczny-finansowanie ścieżka; potwierdź ten partner umowa | 20 lata w ten dostawca-dostarczony target profil; Medimas warunki wymagać użytkownicy do być przy least 18 | 70 lata w ten dostawca-dostarczony target profil; ten partner może obowiązują a inny limit | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny Medimas stawka | dodatkowe ścieżka informacje reports TAE z 4.02% do 289%; ten wybrany partner’s pisemny przykład kontroluje | tożsamość, dochód, miejsce zamieszkania i konto informacje może być wnioskowana; dokładny dokumenty różni się przez partner | ten partner przelewy proponowany środki do ten zweryfikowany konto bankowe lub method podany w jego oferta | ustala przez ten partner umowa; potwierdź bank przelew, karta, bezpośrednia obciążenie lub inna podany method | Medimas provides pewien online porównanie; partner weryfikacja i ocena ryzyka określa ten odpowiedź czas | nie publicly ujawniony przez Medimas; ten podpisany partner umowa kontroluje opłaty i konsekwencje | Hiszpania dla użytkownicy legally mieszkaniec w Hiszpanii | ten uczestniczący medyczny-finansowanie partner podany po dopasowanie podejmuje decyzję, contracts i środki ten kredyt · nie publicly ujawniony jako a udzielanie pożyczek licence dla Medimas | Sprawdzono 11 września 2026Recenzja → |
|---|
| Doprestamo.es✓ Sprawdzono | €100 w ten dostawca brief i ten publiczny Spanish selector | €10,000 w ten dostawca brief; ten publiczny selector currently displays do do €1,000, tak ten partner ścieżka kontroluje | 2 miesiące w ten dostawca brief i publiczny selector; pewien oficjalny przykład używa 61 dni | 12 miesiące w ten dostawca brief i publiczny selector; końcowy wierzyciel warunki decydują | 18+ na ten oficjalny warunki i Spanish ścieżka | Not publicly disclosed as a universal limit | Nie uniwersalny daily stawka jest opublikowany przez Doprestamo.es | 0–36% TAE w ten dostawca brief i publiczny ujawnienia; ten wierzyciel’s pisemny przykład kontroluje | Valid tożsamość udokumentować, Spanish kontakt dane i IBAN; dokładny dowód różni się przez wierzyciel | ten proponowany wierzyciel przelewy środki do ten zweryfikowany konto; minut do 24 godzin jest a dostawca szacunek | ten podpisany wierzyciel umowa ustala przelew, karta lub bezpośrednia-obciążenie instructions | o 10 minut w ten dostawca brief; partner weryfikacja określa ten real odpowiedź | nie publicly ujawniony universally; opóźniony koszty i raportowanie follow ten podpisany umowa | Hiszpania dla osoby legally mieszkaniec w Hiszpanii | ten uczestniczący wierzyciel podany po dopasowanie podejmuje decyzję, oznaki ten umowa i provides środki · Nie udzielanie pożyczek-licence numer zidentyfikowany dla Doprestamo.es; do stany ten do jest nie a pożyczkodawca | Sprawdzono 11 września 2026Recenzja → |
|---|
| Simpleros.es✓ Sprawdzono | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny minimalny; ten aktualny selector kontroluje | €300 dla ten najpierw kredyt; do do €1,300 dla continuing klient na ten bieżący strona główna | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny minimalny; ten aktualny selector kontroluje | do do 365 dni dla continuing klient na ten bieżący strona główna; ten reprezentatywny prawny przykład jest 30 dni | Adult natural person; ten zweryfikowany publiczny dokumenty do nie stan a pojedynczy numeric minimalny | Not publicly disclosed as a universal maximum | 2.5% daily w ten oficjalny €150 / 21-dzień obliczenie przykład; ten jest pewien przykład, nie a uniwersalny wycena | reprezentatywny €650 / 30-dzień informacje sheet: TIN 365%, TAE 2,321%, €845 łącznie spłata; a oddzielny €150 przykład podaje €228.75 łącznie | DNI/NIE lub equivalent tożsamość informacje; ten pożyczkodawca może wniosek dodatkowy solvency dowód | bank przelew do ten pożyczkobiorca’s własny konto po umowa completion i identification | bank przelew lub integrated online bankowość; obciążenie lub kredyt karta przez ten strona internetowa/app | ten dostawca mówi analiza i a decyzja take a few minut; Nie fixed contractual decyzja czas jest promised | pewien przedłużenie narzędzie jest described gdy ten pożyczkobiorca nie może płacić na ten wymagalny dane; koszty i akceptacja musi być sprawdzono w ten aktualny oferta | Hiszpania | Simpleros, S.L. jest wskazany jako ten pożyczkodawca; Nie oddzielny partner pożyczkodawca jest zidentyfikowany w ten zweryfikowany dokumenty · Nie oddzielny Spanish udzielanie pożyczek-licence numer jest opublikowany w ten zweryfikowany dokumenty | Sprawdzono 11 września 2026Recenzja → |
|---|
| Instadinero✓ Sprawdzono | partner brief: €100; ten oficjalny prawny serwis robi nie publish jeden uniwersalny minimalny | partner brief: €1,000; pewien alternate oficjalny ścieżka advertises do do €75,000 i inna strony do do €500,000 — nie a gwarantowana oferta | Not publicly disclosed as a universal Instadinero termin | partner ścieżka jest nie fixed; alternate oficjalny ujawnienie mówi 61 dni do 20 lata, podczas gdy inna przykład covers 61 dni do 6 lata | przy least 18 do używa ten usługa zgodnie do ten prawny zawiadomienie; pożyczkodawca criteria może być stricter | Not publicly disclosed as a universal Instadinero maximum | Nie uniwersalny daily stawka; ten uczestniczący pożyczkodawca ustala ten ceny | Alternate oficjalny przykład cite TAE 3%–36%; jeden €5,000 / 24-miesiąc przykład pokazuje TAE 9.38%, €4,825 netto po a 3.5% opłata i €5,482.17 łącznie | tożsamość, kontakt, miejsce zamieszkania, economic i konto informacje; dokładny DNI/NIE dowód zależy na ten pożyczkodawca | ten wybrany pożyczkodawca przelewy proponowany środki do ten zweryfikowany Spanish konto bankowe do akceptuje | ustala przez ten pożyczkodawca umowa; sprawdzić przelew, bezpośrednia obciążenie lub karta instructions i ten wierzyciel’s płatność reference | ten supplier brief mówi a pożyczkodawca decyzja może dotrzeć w a few minut; ten strona główna przedstawia a cztery-step dopasowanie i promises Nie fixed akceptacja czas | nie publicly ujawniony; nigdy zakładać a odnowienie jest dostępny lub free | Hiszpania | ten uczestniczący pożyczkodawca podany po ten zapytanie podejmuje decyzję, oznaki i środki; Nie uniwersalny pożyczkodawca jest wskazany w zaliczka · Nie udzielanie pożyczek licence numer jest opublikowany ponieważ ten operator stany ten do jest nie a pożyczkodawca | Sprawdzono 11 września 2026Recenzja → |
|---|