| Szybka Gotówka✓ Sprawdzono | PLN 500 | PLN 20,000; końcowy kwota subject do indywidualna ocena | nie publicly ujawniony; ten wnioskodawca selects pewien dostępny termin w ten formularz | do do 65 dni w ten bieżący oficjalny oferta | 18 | Nie podano publicznie | nie publicly ujawniony jako a oddzielny daily stawka | RRSO różni się w zależności od wierzyciela; aktualna tabela opłat podaje 14,5% rocznych odsetek plus prowizja za dany okres. Dokładne RRSO i całkowitą spłatę należy wykazać przed zawarciem umowy | Pełnoletni obywatel Polski, własne polskie konto bankowe, numer telefonu komórkowego i ocena wierzyciela | Przelew na zweryfikowane konto bankowe; termin zależy od banku i systemu płatności | Profil klienta lub przelew bankowy zgodnie z instrukcjami wskazanego wierzyciela; indywidualne kontrole umów | o 15 minut jest reklamowany, subject do weryfikacja i ocena ryzyka | Obowiązują skutki umowne i ustawowe; dokładne zarzuty nie są podawane do wiadomości publicznej | Dostępna w Polsce; Polish consumers | nie publicly ujawniony w zweryfikowany publiczny dokumenty; ten wskazany wierzyciel musi pojawić się w ten indywidualna umowa · nie publicly ujawniony dla ten pośrednik; ten wskazany pożyczkodawca’s authorisation musi być sprawdzono | Sprawdzono 8 września 2026Recenzja → |
|---|
| Smart Pożyczka✓ Sprawdzono | 500 zł na aktualnej oficjalnej trasie produktu | Do 8 000 zł w przypadku kwalifikującej się pierwszej pożyczki; do 20 000 zł na późniejszą trasę | Niepublikowane jako uniwersalne minimum; dostępny termin zależy od wybranego pożyczkodawcy i trasy | Dla trasy pierwszego wypożyczenia pokazano 65 dni; późniejsze przykłady używają 30 dni | 18 lat | Not publicly disclosed as a universal maximum | nie opublikowany jako a uniwersalny daily stawka | Przykład kwalifikującej się pierwszej pożyczki: RRSO 0%. Przykład produktu z późniejszego 30-dniowego okresu: RRSO 297,52%; dokładne RRSO i całkowita spłata są osobiste | Wiek 18+, tożsamość, osobiste konto bankowe, telefon, e-mail i weryfikacja przystępności pożyczkodawcy | Przelew bankowy na zweryfikowane konto osobiste po zatwierdzeniu wniosku przez dopasowanego pożyczkodawcę | Profil klienta lub przelew bankowy zgodnie z instrukcjami wskazanego pożyczkodawcy; umowa kontroluje | Witryna opisuje szybką decyzję online; dokładny termin zależy od weryfikacji i oceny pożyczkodawcy | Konsekwencje opóźnień w zakresie odsetek i windykacji zależą od pożyczkodawcy i umowy; zapoznaj się z aktualną tabelą opłat | Polska; o ostatecznej kwalifikowalności decyduje dopasowany pożyczkodawca | Pixo Sp. z o.o. (KNF RIP000404) i LTU finansowanie Sp. z o.o. (KNF RIP000405) są wskazany partner pożyczkodawcy; ten dopasowana wierzyciel pojawia się w ten indywidualna umowa · Aventus kredyt-pośrednik register RPK026240; Pixo RIP000404; LTU RIP000405 w ten KNF register | Sprawdzono 8 września 2026Recenzja → |
|---|
| HaloCredit✓ Sprawdzono | PLN 100 | 10 000 zł w dostarczonym briefie partnera; ostateczna kwota zależy od dopasowanego pożyczkodawcy | 61 dni w ten dostarczony partner brief | 90 dni w ten dostarczony partner brief | 18 lat | Nie podano publicznie | nie publicly ujawniony jako jeden HaloCredit stawka; partner pożyczkodawca warunki obowiązują | Różni się w zależności od pożyczkodawcy partnerskiego; umowa musi wykazywać RRSO, prowizję, odsetki i całkowitą spłatę | Wiek 18+, obywatelstwo polskie zgodnie z załączonym briefem, dowód osobisty, telefon komórkowy, e-mail i osobiste konto bankowe | Wybrany pożyczkodawca przekazuje zatwierdzone środki w sposób określony w indywidualnej umowie | zgodnie do ten wskazany partner pożyczkodawca’s umowa i płatność instructions | Początkowe dopasowanie jest opisywane jako natychmiastowe; ostateczna recenzja uzależniona jest od weryfikacji partnera | Nieujawniane publicznie jako jedna taryfa dla całego brokera; kontroluje umowa wierzyciela | Dostępna w Polsce; ten dostarczony brief jest dla polski applicants | uczestniczący polski banki lub pożyczka institutions; ten wskazany partner musi pojawić się w ten indywidualna umowa · Nie polski udzielanie pożyczek licence dla ten pośrednik był established; zweryfikować ten partner pożyczkodawca’s authorisation | Sprawdzono 8 września 2026Recenzja → |
|---|
| Oros.pl✓ Sprawdzono | 500 zł w dostarczonym briefie partnera | 15 000 zł w dostarczonym briefie partnera; strony publiczne pokazują różne limity pierwszej/powtórzenia | Nie ujawniono osobno w dostarczonych informacjach | 30 dni w dostarczonym briefie dla partnera | 20 lat w dostarczonym skrócie; oficjalne Najczęstsze pytania obecnie podaje 18 lat | 75 lat w dostarczonym skrócie; oficjalne Najczęstsze pytania podaje obecnie 78 lat | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny daily stawka | reprezentatywny standard przykład: PLN 4,000 / 30 dni, RRSO 297.57%, koszty PLN 480.50, łącznie spłata PLN 4,480.50 | Polskie obywatelstwo i miejsce zamieszkania, wiek 20–75 lat na podstawie dostarczonego briefu, dowód osobisty, telefon komórkowy i osobiste konto bankowe | Przelew bankowy po zatwierdzeniu pożyczkodawcy i weryfikacji konta | Według Talarosa lub wierzyciela wskazanego w indywidualnej umowie | Aplikacja cyfrowa; Moment podjęcia decyzji zależy od weryfikacji i oceny pożyczkodawcy | Oficjalny późny przykład: RRSO 297,58%, koszt 840,90 zł i całość 7840,90 zł za 7000 zł / 30 dni | Polska; brief dostawcy przeznaczony jest dla obywateli Polski mieszkających w Polsce | Talaros Sp. z o.o. jest wskazany w ten opublikowany produkt ujawnienie; ten bieżący umowa kontroluje ten wierzyciel · Nie oddzielny Oros.pl udzielanie pożyczek licence established; zweryfikować ten wskazany wierzyciel i obowiązujący register entry | Sprawdzono 9 września 2026Recenzja → |
|---|
| Extraportfel.pl✓ Sprawdzono | 500 zł w dostarczonym briefie partnera; ostateczne minimum jest wybierane w aplikacji na żywo | 12 000 zł w dostarczonym briefie partnera; publiczna strona główna pokazuje obecnie maksymalną kwotę pierwszej pożyczki 5000 zł i prosi stałych klientów o zalogowanie się w celu uzyskania większej kwoty | Not publicly disclosed as a universal minimum | 30 dni na główny produkt chwilówkowy; możliwe jest przedłużenie spłaty o 30 dni | 18 lat | Not publicly disclosed as a universal maximum | nie publicly ujawniony jako a oddzielny daily stawka | Oficjalny przykład 1000 zł / 30-dniowy: 108,20 zł prowizji, 11,89 zł odsetek kapitałowych, 1 zł opłaty rejestracyjnej podlegającej zwrotowi, 120,09 zł całkowitego kosztu, 1120,09 zł całkowitej spłaty i RRSO 298,92% | wiek 18+, tożsamość udokumentować, własny konto bankowe, telefon, positive zdolność do spłaty ocena; większy kwoty może wymagać dochód dowód | Przelew bankowy na zweryfikowane konto osobiste po zatwierdzeniu; odbiór tego samego dnia może być możliwy | Przelew bankowy lub instrukcja obsługi klienta pokazana przez AvaFin Polska; kontrole poszczególnych umów | Oficjalne wytyczne mówią o około 15 minutach; termin zależy od weryfikacji i oceny | Mogą obowiązywać dwukrotność ustawowych odsetek za zwłokę plus ewentualne koszty sądowe i egzekucyjne; umowa kontroluje | Dostępna w Polsce; ten publiczny ścieżka jest intended dla polski konsumenci | AvaFin Polska sp. z o.o. jest wskazany jako ten pożyczkodawca na ten bieżący oficjalny strony i umowa template · ten oficjalny accessibility zawiadomienie wskazuje AvaFin Polska jako a pożyczka instytucja; a oddzielny licence numer jest nie wyświetlony na ten zweryfikowany strony | Sprawdzono 9 września 2026Recenzja → |
|---|
| Crezu.pl✓ Sprawdzono | PLN 100 w ten dostarczony partner brief i ten bieżący kalkulator | 5000 zł w dostarczonym briefie partnera; kalkulator na żywo wyświetlał do 10 000 zł | 15 dni w dostarczonym briefie dla partnera; ostateczna trasa pożyczkodawcy może korzystać z innego harmonogramu | 60 dni w dostarczonym briefie dla partnera; aktualna stopka opisuje również szerszy zakres rynku na okres od trzech do dwunastu miesięcy | 18 lat | 80 lat w dostarczonym briefie partnera; Warunki publiczne stanowią jedynie, że użytkownicy muszą mieć ukończone 18 lat | nie publicly ujawniony jako jeden Crezu stawka; partner warunki obowiązują | Specyficzne dla partnera. Przykładowa strona główna to 2000 zł w ciągu trzech miesięcy, 18 zł prowizji, 3,65% rocznych odsetek i 2018 zł całkowitej spłaty; w stopce podano maksymalne RRSO wynoszące 36% dla szerszego rynku | polski ścieżka, wiek 18+; tożsamość, bank i partner zdolność do spłaty sprawdzenia | Przelew na zweryfikowane konto bankowe lub gotówka, jeśli wybrany partner oferuje taką metodę | Zgodnie z podanym w umowie rachunkiem klienta wskazanego wierzyciela lub instrukcjami przelewu bankowego | Crezu ogłasza wstępną decyzję za około 2 minuty; weryfikacja partnera i underwriting mogą potrwać dłużej | Not publicly disclosed as a universal Crezu option; ask ten named wierzyciel | Polska; brief kampanii przeznaczony jest dla polskich wnioskodawców | partner banki, kredyt institutions i licencjonowany kredyt intermediaries; ten dopasowana wierzyciel musi być wskazany w ten końcowy umowa · Fininity Polska kredyt-pośrednik entry RPK048626; Crezu/Fininity OÜ jest nie presented jako a udzielanie pożyczek instytucja | Sprawdzono 9 września 2026Recenzja → |
|---|
| Cashspace.pl✓ Sprawdzono | PLN 100 w ten supplier brief i ten bieżący oficjalny kalkulator | PLN 5,000 w ten supplier brief; ten aktualny kalkulator wyświetlony do do PLN 10,000 | 15 dni w ten supplier brief; ten bieżący oficjalny selector wyświetlony 10 dni | 60 dni in ten dostawca krótki; bieżący selektor wyświetlany 91 dni i stopki opisuje a szerszy 3%E2%80%9312-miesięczny rynek | 18 lata w ten supplier brief i oficjalny kryteria sformułowanie | 80 lat w s dostawca krótki; publiczny trasa w przeciwnym razie stwierdza że kandydaci musi być dorośli | nie publicly ujawniony jako jeden Cashspace stawka; partner warunki obowiązują | Dostawca krótki: odsetki 0%E2%80%931,925,41% i RRSO 0%E2%80%9336%; oficjalne przykład: PLN 2 000 ponad 3 miesiące, PLN 18 prowizji, 3,65% roczne odsetki i PLN 2,018 razem spłata | Trasa polska, wiek 18–80 lat, informacje o dostawcy, dokument tożsamości, PESEL, polskie konto i weryfikacja przystępności cenowej partnera. | przelew do ten zweryfikowany konto bankowe used przez ten wybrany wierzyciel | Zgodnie z instrukcjami przelewu bankowego lub konta klienta podanego przez wymienionego wierzyciela | Formularz zajmuje kilka minut; wybrany wierzyciel kontroluje weryfikację i czas decyzji | Nieujawniane publicznie jako uniwersalna opcja Cashspace; zapytaj wskazanego wierzyciela przed terminem płatności | Dostępna w Polsce; ten supplier brief jest dla polski applicants | partner banki, kredyt institutions i inny dostawcy; ten dopasowana wierzyciel musi być wskazany w ten końcowy umowa · Fininity Polska kredyt-pośrednik reference RPK048626; Cashspace jest nie presented jako a udzielanie pożyczek instytucja | Sprawdzono 9 września 2026Recenzja → |
|---|
| Freezl.pl✓ Sprawdzono | PLN 7,000 pojawia się w produkt headings; ten końcowy minimalny jest ścieżka-konkretny | do do PLN 15,000 w broad produkt messaging; ten wierzyciel może zatwierdzić mniej | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny minimalny; potwierdź ten wybrany oferta | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny maksymalny; potwierdź ten wybrany oferta | Nie podano publicznie | Nie podano publicznie | Not publicly disclosed as a universal tariff | ten najpierw-pożyczka 0% twierdzenie jest promocyjne; zweryfikować RRSO, łącznie spłata i każdy opłata w ten osobisty umowa | tożsamość, telefon, konto i wierzyciel ocena | bank przelew po wierzyciel akceptacja, tożsamość weryfikacja i konto sprawdzenia | bank przelew lub ten method podany w ten końcowy umowa i klient area | ten wniosek jest promoted jako taking zgodnie z ten minut; weryfikacja i ocena ryzyka może take dłuższy | opóźniony odsetki, windykacja i inny konsekwencje są controlled przez ten indywidualna umowa i obowiązujący prawo | Dostępna w Polsce; końcowy dostępność zależy na ten dopasowana wierzyciel i wnioskodawca sprawdzenia | nie publicly ujawniony w ten zweryfikowany publiczny materiały; ten wskazany wierzyciel kontroluje ten oferta i spłata · nie publicly ujawniony dla ten unnamed wierzyciel; zweryfikować ten prawny podmiot przed polegać na ten oferta | Sprawdzono 9 września 2026Recenzja → |
|---|
| Solcredit.pl✓ Sprawdzono | PLN 100 na ten oficjalny szybki-gotówka ścieżka; partner minimums różni się | PLN 25,000 quick-cash route; PLN 30,000 instalment route; supplier brief separately says up to PLN 5,000 | 91 dni na ten oficjalny szybki-gotówka ujawnienie; ratalny warunki różni się przez partner | 120 dni szybki-gotówka ujawnienie; ratalny partnerzy obejmuje 1–96 miesiące i pewien oficjalny 30-miesiąc przykład; supplier brief mówi do do 12 miesiące | 18 lata w ten supplier brief | 80 lata w ten supplier brief; ten oficjalny o us strony refers do adult applicants meeting minimalny wymagania | nie publicly ujawniony jako jeden Solcredit stawka; do nie convert RRSO | szybki przykład PLN 2,000 / 120 dni: PLN 104.30 opłaty, PLN 2,104.30 łącznie, RRSO 27.80%; oficjalny ratalny przykład RRSO 37.14%; maksymalny opublikowany RRSO 485.25% | polski miejsce zamieszkania, polski konto bankowe, e-poczta, mobile i partner sprawdzenia; supplier brief wiek 18–80 | wskazany wierzyciel bank przelew; method zależy na ten wybrany partner | wskazany wierzyciel’s przelew lub klient-konto instructions | Supplier brief mówi pewien odpowiedź w 5–10 minut; oficjalny dopasowanie i końcowy pożyczkodawca recenzja różni się | nie publicly ujawniony platforma-wide; ten wierzyciel umowa kontroluje | Polska | partner pożyczkodawcy podany po dopasowanie; ten końcowy umowa musi nazwa ten wierzyciel | Sprawdzono 9 września 2026Recenzja → |
|---|
| AvaFin.pl✓ Sprawdzono | Nieujawniane publicznie jako uniwersalne minimum; w reprezentatywnym krótkim przykładzie zastosowano kwotę 1000 zł | Do 5000 zł na pierwszej trasie krótkoterminowej; do 30 000 zł w trybie ratalnym | 30 dni w opublikowanym przykładzie krótkoterminowym; minimalna rata nie jest publicznie ujawniana | Krótkoterminowo do 30 dni; Możliwość spłaty ratalnej do 36 miesięcy | 19 lat w przypadku obecnych zasad awansu; w innym przypadku umowa wymaga osoby dorosłej posiadającej pełną zdolność do czynności prawnych | Nie podano publicznie | Nie podano publicznie | Krótki przykład: RRSO 298,92%, 1120,09 zł całkowita spłata przy 1000 zł. Przykład raty: RRSO 41,80%, 8188,89 zł całkowita spłata przy 5000 zł | PESEL, polski pobyt i rejestracja, tożsamość, konto osobiste i ocena zdolności kredytowej | Przelew bankowy na zweryfikowane konto osobiste | Przelew bankowy na konto pożyczkodawcy z podaniem w tytule PESEL lub numeru umowy, chyba, że w strefie klienta zostanie podana inna instrukcja | Nie gwarantowane; rejestracja online, weryfikacja i ocena pożyczkodawcy określają termin | Może obowiązywać dwukrotność ustawowej stopy procentowej za zwłokę, w stosownych przypadkach wraz z kosztami windykacji, sądowymi lub egzekucyjnymi | Polska; Polscy konsumenci spełniający kryteria pożyczkodawcy | AvaFin Polska sp. z o.o.; ten bieżący umowa kontroluje. pewien older 2024 elektroniczny-usługi udokumentować described a inny pośrednik ścieżka · ten accessibility zawiadomienie wskazuje AvaFin Polska jako a pożyczka instytucja; a oddzielny licence numer jest nie wyświetlony na ten zweryfikowany strony | Sprawdzono 9 września 2026Recenzja → |
|---|
| Pozyczkaplus.pl✓ Sprawdzono | 2100 zł za opublikowaną promocję kwalifikacyjną na pierwszą pożyczkę; oficjalna przykładowa tabela pokazuje również 1000 zł poza tym bezpłatnym przedziałem | PLN 20,000 dla a published kolejna-pożyczka route; ten pożyczkodawca may approve less | 30 dni na opublikowanej trasie krótkoterminowej; inne minimum nie zostało ujawnione | 30 dni na ten opublikowany chwilówka ścieżka; inna maksymalny jest nie ujawniony | 18 years i full legal capacity | Nie podano publicznie | nie publicly ujawniony jako a standalone daily stawka | Opublikowano powtórna pożyczka przykładów pokaż RRSO 297.52% dla 30 dni; ten osobisty formularz stany ten dokładne łącznie koszty i kwota należne | Wiek 18 lat, miejsce zamieszkania w Polsce, dokument tożsamości, własne konto bankowe, telefon, e-mail, rejestracja i sprawdzenie dostępności pożyczkodawcy | bank przelew po pożyczkodawca akceptacja i completed weryfikacja | Jedna wpłata na konto i instrukcja zawarta w indywidualnej umowie; oficjalne Najczęstsze pytania określa pośrednie konto spłaty do obsługi | online ocena i bank przelew po dopasowana-pożyczkodawca akceptacja | Dostawca nie publikuje | Dostępna w Polsce; końcowa dostępność jest decided przez ten dopasowana polski pożyczka instytucja | Tusumi Sp. z oo (KRS 0000507929, RIP000406) lub Arena Finance Sp. z oo (KRS 0000617270, RIP000407); dopasowany wierzyciel jest wskazany w umowie | Sprawdzono 9 września 2026Recenzja → |
|---|
| Ekassa.pl✓ Sprawdzono | PLN 1,000 w ten supplier brief i bieżący publiczny Najczęstsze pytania | Osobiste: 30 000 zł. Biznes: w briefie dostawcy 30 000 zł, ale obecne oficjalne strony pokazują nawet 100 000 zł; potwierdzić umowę dotyczącą konkretnej trasy | Osobiste: sześć miesięcy w briefie dostawcy; biznes: jeden miesiąc w briefie dostawcy; uniwersalne minimum statyczne nie jest publikowane | Osobiste: 36 miesięcy. Biznes: 48 miesięcy w opisie dostawcy i karcie produktu, ale w często zadawanych pytaniach biznesowych jest napisane, że 36 miesięcy; potwierdzić w umowie | 18 lat | Nie podano publicznie | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny Ekassa stawka | RRSO zależy od kwoty i terminu i jest wykazywane w formularzu informacyjnym oraz indywidualnej umowie kredytowej; nie znaleziono żadnego uniwersalnego odsetka publicznego | Wiek 18+, uprawnione obywatelstwo UE i miejsce zamieszkania w Polsce; aktywne konto; trasa biznesowa wymaga aktywnego polskiego jednoosobowego przedsiębiorcy CEIDG | Przelew bankowy na zweryfikowane konto osobiste lub firmowe po pozytywnej decyzji wierzyciela | Płatność na konto spłaty wskazane w profilu klienta i umowie; opisano narzędzia spłaty profilu | Reklamowana jest szybka decyzja online; strony publiczne nie gwarantują stałego czasu recenzji | Nie uniwersalny przedłużenie lub odnowienie ceny lub entitlement jest publicly ujawniony | Dostępna w Polsce; eligible EU citizens legally residing in Polska; business route requires a Polish-registered sole trader | publiczny pośrednik zawiadomienie names Szybki Kredyt Sp. z o.o.; ten wierzyciel w ten indywidualna umowa kontroluje · nie publicly ujawniony jako a licence numer w ten zweryfikowany Ekassa materiały; KRS numery są firma identifiers, nie licences | Sprawdzono 9 września 2026Recenzja → |
|---|
| Netgotowka.pl✓ Sprawdzono | PLN 3,000 w ten supplier brief; bieżący publiczny przykład różni się przez ścieżka | 5000 zł w briefie dostawcy; aktualny reprezentatywny przykład to 4000 zł | No universal static minimum independently verified | Cztery miesiące w skrócie dostawcy i aktualnym reprezentatywnym przykładzie; specyficzne dla trasy | Dorosły / 18+ w briefie dostawcy; na trasie należy potwierdzić obowiązującą, uniwersalną zasadę wiekową | Nie podano publicznie | 14.5% na rok w ten bieżący oficjalny opłata tabela i reprezentatywny przykład | bieżący strona główna przykład: RRSO 69.74%, PLN 4,721.28 łącznie spłata na PLN 4,000; supplier brief mówi 76.25%; historyczny przykład mówi 253.52% | Wnioskodawca pełnoletni mieszkający w Polsce; konto, telefon, e-mail, przystępność cenowa i kontrole kredytowe | Przelew bankowy po zatwierdzeniu i sprawdzeniu konta; Najczęściej zadawane pytania mówią zwykle w ciągu jednego dnia roboczego | bank przelew do ten konto podany w ten e-poczta, umowa lub klient profil | Preliminary decyzja przy wniosek stage; Nie uniwersalny fixed okres | 18,5% rocznych odsetek za zwłokę od pierwszego dnia opóźnienia; zastosowanie mogą mieć zgłoszenia windykacyjne, sądowe, egzekucyjne i rejestrowe | Polska; w skrócie dostawcy wspomniano o obywatelach Polski, Ukrainy i Białorusi mieszkających w Polsce | netto Gotówka Sp. z o.o.; potwierdź ten wierzyciel w ten bieżący umowa · KNF pożyczka-instytucja register RIP000295 | Sprawdzono 9 września 2026Recenzja → |
|---|
| Wandoo.pl— Tymczasowo niedostępna | PLN 500 dla a nowy-klient ścieżka | PLN 5,000 dla a nowy klient; późniejszy limity może grow progressively do PLN 15,000 po na czas spłata | Nieujawniane publicznie jako uniwersalne minimum; bieżąca trasa wyświetla indywidualny termin | 30 dni w ten bieżący krótki-termin ścieżka | 18 lat | 80 years | nie publicly ujawniony jako a daily stawka; ten reprezentatywny przykład używa a variable roczny nominal stawka z 14.5% | reprezentatywny PLN 1,500 / 30-dzień przykład: RRSO 297.43%, koszty PLN 180.14, łącznie spłata PLN 1,680.14 | wiek 18–80, polski citizenship lub permanent miejsce zamieszkania, valid ID, polski konto bankowe, stały verifiable dochód, telefon i e-poczta | bank przelew do ten zweryfikowany osobisty konto; Express Elixir może dotrzeć w ciągu minut przy obsługiwany banki | przelew do ten wierzyciel lub authorised konto specified w ten indywidualna umowa i harmonogram | Usually under 15 minut is advertised; verification i wierzyciel underwriting can take longer | umowa i statutory limity obowiązują; pewien older template pokazuje 24.5% delay odsetki dated 8 września 2022, nie a bieżący uniwersalny wycena | Dostępna w Polsce; kryteria jest decided dla ten indywidualna polski ścieżka | opublikowany partner lista: Oreon sp. z o.o., Timbex sp. z o.o. i MSKredyt sp. z o.o.; ten dopasowana wierzyciel pojawia się w ten umowa · Wandoo finansowanie stany ten do jest wpisany w ten KNF kredyt-pośrednik register; Nie udzielanie pożyczek licence jest claimed dla ten pośrednik | Tymczasowo niedostępnaRecenzja → |
|---|
| KredytOK.pl✓ Sprawdzono | PLN 500 w całym ten zweryfikowany produkt rodzina | PLN 20,000 w całym ten zweryfikowany produkt rodzina; indywidualna kwota może być niższy | 61 dni dla ten jeden-płatność ścieżka, lub 4 miesięczny instalments na ten ratalny ścieżka | 48 miesięczny instalments; ścieżka-konkretny dostępność obowiązuje | 21 years | Nie podano publicznie | Nie podano publicznie | ścieżka-konkretny przykład: RRSO 47.17% dla PLN 5,000 powyżej 24 miesiące; RRSO 120.06% dla PLN 1,500 powyżej 61 dni; 4ratka strony stany 147.77% | wiek 21+, polski citizenship, valid tożsamość udokumentować i stable dochód; pożyczkodawca creditworthiness ocena | bank przelew lub gotówka windykacja przez Poczta Polska / bank Pocztowy na kwalifikujący się ścieżki | bank przelew do ten konto podany w ten harmonogram; klient profil i kontakt Center wsparcie ten konto | a few minut jest podany dla niektóre online ścieżki; 4ratka strony mówi do do 3 minut | Nie uniwersalny opóźniony tariff found w ten zweryfikowany publiczny opłata tabela; umowa i obowiązujący prawo decydują | Dostępna w Polsce; Polish consumers | Capital Service S.A.; potwierdź ten prawny podmiot i produkt ścieżka w ten bieżący umowa · RIP 000123 (pożyczka instytucja register); MIP 140/2022 (mały płatność instytucja register) | Sprawdzono 9 września 2026Recenzja → |
|---|