| TurboPeso✓ Sprawdzono | MXN 100 appears in current selectors; no universal legal minimum is published | ten strona główna nagłówek advertises do do MXN 30,000; a oddzielny selector pokazuje do do MXN 100,000, tak potwierdź ten aktualny oferta | 61 dni w ten bieżący Google Play produkt listing | 90 dni w ten bieżący Google Play produkt listing | 18 lata; ten warunki wykluczać minors | Nie podano publicznie | 2% appears in Google Play examples; it is not stated as a universal tariff | Google Play stany 728% roczny odsetki; Nie consistent CAT jest opublikowany na ten zweryfikowany oficjalny strony | INE lub voter ID front i back, selfie, CURP, RFC i inny osobisty dane może być wnioskowana | przelew do a zweryfikowany Mexican CLABE konto przez STP; terminy zależy na akceptacja i bank przetwarzanie | bank przelew lub płatność link sent przez SMS; konto wsparcie jest dostępny | o 5–10 minut jest reklamowany; weryfikacja może take dłuższy | FAQ discusses extension wnioski, but no universal terms are published | Meksyk; ten produkt jest presented dla osoby używając Mexican bankowość rails | TURBOPESO S.a. DE C.V.; zweryfikować ten prawny kontrahent w ten indywidualna umowa · Nie konkretny licence numer był opublikowany na ten zweryfikowany oficjalny strony | Sprawdzono 12 września 2026Recenzja → |
|---|
| LanaClick MX✓ Sprawdzono | MXN 100 podany w ten publiczny kwota selector | MXN 30,000 podany na ten strona główna i publiczny selector | nie publicly ujawniony na ten zweryfikowany oficjalny strony | nie publicly ujawniony na ten zweryfikowany oficjalny strony | 19 lata zgodnie do ten dostarczony dostawca brief; ten oficjalny warunki wymagać a prawny-wiek klient | 65 lata zgodnie do ten dostarczony dostawca brief | nie publicly ujawniony jako a daily stawka | CAT/APR i całkowita spłata są nie opublikowany na ten zweryfikowany publiczny strony; wniosek ten pisemny obliczenie | Mexican applicants, supplier brief wiek 19–65, INE i prywatność/zdolność do spłaty sprawdzenia | elektroniczny wpłata do ten registered konto bankowe po cyfrowy podpisaniem i akceptacja; STP jest wskazany jako a płatność system | ten dokładny harmonogram jest ustala przez ten indywidualna umowa; płatność przetwarzanie używa ten dostępny bank lub STP instructions | strona główna: akceptacja w o 10 minut; ten supplier brief mówi zgodnie z 5 minut, tak terminy jest nie gwarantowana | nie publicly ujawniony; ten warunki pozwalać TURBOPESO do modify lub suspend produkty i usługi | Meksyk | TURBOPESO S.a. de C.V. jest wskazany w ten serwis warunki; ten podpisany kredyt umowa wskazuje ten wierzyciel i wypłata strona · Nie finansowy-produkt licence numer jest opublikowany; ten serwis opisuje itself jako regulowany przez PROFECO i aligned z CONDUSEF guidelines | Sprawdzono 13 września 2026Recenzja → |
|---|
| Finzmo✓ Sprawdzono | nie publicly ujawniony przy platforma poziom; ten strona główna przykład używa MXN 10,000 | USD 12,000 maksymalny podany w ten dostawca brief; ten Mexican strona główna robi nie publish jeden uniwersalny ograniczać | 91 dni w ten opublikowany partner zakres; ten wybrany pożyczkodawca może ustala a inny minimalny | 48 miesiące w ten opublikowany partner zakres | przy least 18 do używa ten usługa zgodnie z ten warunki; partner kryteria może być higher | nie publicly ujawniony universally; partner wymagania może ustala a limit | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny Finzmo stawka | Nie pojedynczy Finzmo CAT. ten strona główna pokazuje partner CAT przykład z 9.5% do 3,696%; ten pisemny oferta kontroluje | Może obowiązywać meksykańska rezydencja, oficjalny dowód tożsamości, telefon komórkowy, konto bankowe i weryfikacja przystępności cenowej | ten wybrany partner zwykle przelewy proponowany środki do a zweryfikowany konto bankowe; SPEI i bank terminy obowiązują | ustala przez ten wskazany partner i jego umowa; recenzja karta, przelew, bezpośrednia obciążenie lub inny metody przed podpisaniem | Finzmo opisuje online dopasowanie w minut; ten jest nie a kredyt-akceptacja obietnica | nie publicly ujawniony przy platforma poziom; dostępność, opłata i nowy harmonogram zależy na ten partner | Meksyk ścieżka dla użytkownicy mieszkaniec w Meksyku | ten dopasowana partner pożyczkodawca makes ten decyzja, oznaki ten umowa i środki ten pożyczka · nie publicly ujawniony dla Finzmo jako a porównanie usługa | Sprawdzono 11 września 2026Recenzja → |
|---|
| Slana✓ Sprawdzono | MXN 500 dla ten najpierw Préstamo Rápido ścieżka; Préstamo a Plazos zaczyna przy MXN 5,000 dla ten najpierw ratalny pożyczka, z opublikowany zakresy zmiana przez pożyczka sequence | do do MXN 20,000 dla Préstamo Rápido; późniejszy Préstamo a Plazos oferty może reach MXN 50,000, subject do ten opublikowany pożyczka sequence | 61 dni dla ten dwa opublikowany produkty | 90 dni dla ten dwa opublikowany produkty | powyżej 18 lata old (dostawca Najczęstsze pytania; ten wnioskodawca musi być older niż 18) | zgodnie z 70 lata old (dostawca Najczęstsze pytania) | nie publicly ujawniony jako a daily stawka; ten dostawca publishes roczny fixed stawki | CAT promedio 360% bez VAT; weighted roczny fixed stawka 160% (obliczenie dated 1 lipca 2026) | Może obowiązywać meksykańska rezydencja, oficjalny dowód tożsamości, telefon komórkowy, konto bankowe i weryfikacja przystępności cenowej | ten sam-dzień elektroniczny przelew do ten wnioskodawca-owned CLABE podany w ten proponowany umowa; po 19:00, bank posting może take do do 24 godzin | wpłata lub bank przelew do ten Slana/Inbursa CLABE lub pewien authorised correspondent; ten rapid produkt jest płatny once i ten ratalny produkt biweekly | ten strona internetowa advertises a proces w o five minut; ten jest nie pewien akceptacja gwarancja | Préstamo Rápido: przedłużenie może być wnioskowana subject do akceptacja i a 2% prowizja; ratalny produkt: Nie przedłużenie currently dostępny | Meksyk; ten dostawca mówi do operates tylko w Meksyku | Pronto Fondeo, S.a.P.I. de C.V., SOFOM E.N.R.; ten umowa wskazuje ten udzielanie pożyczek kontrahent · nie a bankowość licence: SOFOM E.N.R. status robi nie wymagać SHCP authorisation; RECA umowa Nie. 16615-439-041591/01-00124-0125 | Sprawdzono 11 września 2026Recenzja → |
|---|
| Loaney✓ Sprawdzono | MXN 100 na ten bieżący strona główna selector; ten Najczęstsze pytania opisuje ten opublikowany produkt zakres jako MXN 100–10,000 | MXN 10,000 w ten oficjalny Najczęstsze pytania; ten selector currently displays do do MXN 5,000, tak ten aktualny pisemny oferta kontroluje | 5 dni na ten strona główna selector; ten Najczęstsze pytania stany 7 dni jako ten opublikowany produkt minimalny | 30 dni | 18 lat | 80 years | nie publicly ujawniony jako a fixed daily stawka; ten kredyt umowa dostarcza ten obowiązujący roczny stawka | ten umowa template leaves CAT i ten roczny stawki jako oferta-konkretny pola; Nie pojedynczy publiczny CAT obowiązuje do każdy wnioskodawca | Może obowiązywać meksykańska rezydencja, oficjalny dowód tożsamości, telefon komórkowy, konto bankowe i weryfikacja przystępności cenowej | elektroniczny przelew do ten wnioskodawca-owned Mexican konto bankowe/CLABE po akceptacja | bank karta, bank przelew, uczestniczący płatność dostawcy i gotówka points są described na ten oficjalny spłata strony | ten Najczęstsze pytania mówi akceptacja informacje jest dostępny w minut; ten jest nie a gwarantowana akceptacja | Nie podano publicznie | Meksyk | Cabbage Capital, S.a. de C.V. (ten oficjalny warunki i umowa template nazwa Cabbage Capital jako Loaney) · Nie bankowość licence numer jest podany w ten zweryfikowany Loaney dokumenty; zweryfikować ten dostawca’s bieżący registration przed podpisaniem | Sprawdzono 11 września 2026Recenzja → |
|---|
| LendSwap✓ Sprawdzono | MXN 400 w ten bieżący strona główna selector; inny oficjalny copy zaczyna przy MXN 1,000, tak ten pisemny oferta kontroluje | produkt-dependent: do do MXN 30,000 dla krótki-termin i do do MXN 200,000 dla długi-termin pożyczki; ten aktualny selector currently pokazuje do do MXN 10,000 | 5 dni w ten bieżący selector; ten krótki-termin produkt jest described jako do do 30 dni | 180 dni (do do six miesięczny instalments) dla ten długi-termin produkt | Nie podano publicznie | Nie podano publicznie | nie publicly ujawniony jako a daily stawka; LendSwap opisuje a fixed koszty dla ten pożyczka | CAT 42,533% bez VAT, w tym ten usługa prowizja, obliczyć na a 14-dzień pożyczka na 23 października 2023; ten jest a dated reprezentatywny ujawnienie, nie a uniwersalny bieżący wycena | Może obowiązywać meksykańska rezydencja, oficjalny dowód tożsamości, telefon komórkowy, konto bankowe i weryfikacja przystępności cenowej | przelew do ten wnioskodawca’s osobisty Visa/Mastercard karta lub konto bankowe po akceptacja | bank płatność lub online płatność przez ten LendSwap serwis używając ten umowa numer i kwota; częściowa płatności i przedłużenie może obowiązują | tożsamość-weryfikacja poradnik mówi a solution może take Nie więcej niż five minut; ten jest nie pewien akceptacja gwarancja | krótki-termin termin może być przedłużony dla ten ten sam initial okres po spłacanie ten obowiązujący prowizja; przedłużenie jest niedostępny po a pominięty płatność | Meksyk (Estados Unidos Mexicanos) | Lendswap, S. a. de C. V.; ten pożyczkobiorca oznaki ten pożyczka umowa z LendSwap i akceptacja pozostaje subject do jego decyzja · Nie licence numer był found w ten zweryfikowany LendSwap dokumenty; zweryfikować bieżący registration independently | Sprawdzono 11 września 2026Recenzja → |
|---|
| Abea✓ Sprawdzono | MXN 500 | MXN 24,000 | oficjalny ujawnienia sprzeczność: footer mówi 61 dni lub więcej; onboarding lists 30, 90 lub 180 dni | do do 180 dni w onboarding; footer mówi 61 dni lub więcej i 1–6 instalments | Legal age / 18+ | Nie podano publicznie | Nie podano publicznie | CAT jest indywidualny; bieżący reprezentatywny ujawnienie podaje average miesięczny łącznie koszty bez VAT z 44.38% (obliczyć 18 czerwca 2026) | Mexican nationality i miejsce zamieszkania, prawny wiek, oficjalny dokument dożsamości i partner konto | elektroniczny wpłata do ten partner’s płatność-finansować konto; nie inna instytucja | partner app, domiciliation/powtarzający się opłata, lub bank przelew z pewien konto w ten client’s nazwa do ten ujawniony Aureo Lab/STP CLABE; Nie gotówka/supermarket płatność | Nie gwarantowana akceptacja czas; wpłata może pojawić się w ciągu minut, i wsparcie zapytaj do być contacted po 10 minut jeśli brakujący | nie publicly ujawniony; odnowienie/kryteria zależy na bieżący app opcje i akceptacja | Meksyk | Aureo Lab, S.a. de C.V. (abea); independent z Inteligencia en Finanzas S.a.P.I. de C.V., IFPE (albo), które provides ten płatność-finansować konto · Nie licence numer found; oficjalny serwis mówi ten firma jest nie regulowany | Sprawdzono 11 września 2026Recenzja → |
|---|
| Dineria.mx✓ Sprawdzono | MXN 600 w ten marca 2026 serwis warunki; ten bieżący app listing pokazuje MXN 500, tak zweryfikować ten aktualny oferta | MXN 30,000 w ten serwis warunki; ten bieżący app listing stany do do MXN 35,000, tak zweryfikować ten aktualny oferta | nie publicly ujawniony w ten serwis warunki; ten app listing opisuje 90 dni, podczas gdy inny publiczny ścieżki pokazuje shorter schedules | nie publicly ujawniony w ten serwis warunki; ten app listing opisuje do do 180 dni | 18 lata (ten warunki adres usługi do adults) | Nie podano publicznie | Nie podano publicznie | ten app listing podaje a reprezentatywny APR do do 180%; ten podpisany umowa i bieżący kalkulator decydują ten obowiązujący CAT/APR | Adult user w Meksyku; tożsamość, kontakt, dochód i bankowość dane może być wnioskowana | elektroniczny wpłata do ten wnioskodawca’s CLABE interbank konto lub obciążenie karta po ten wierzyciel authorizes ten kwota | automatyczne bank-konto opłata, bank przelew, BBVA practicaja/branch, Oxxo lub Openpay płatność link, jako wymieniony w ten serwis warunki | nie publicly ujawniony; ten dostawca opisuje elektroniczny authentication i pewien online proces | ten app listing mówi przedłużenie są dostępny individually; ten serwis warunki refer do prórroga i subsequent draws bez a uniwersalny opłata | Meksyk | Proximus finansowanie, S. de R.L. de C.V. jest ten serwis operator i contracting strona wskazany w ten warunki; potwierdź ten wierzyciel wskazany w ten indywidualna umowa · nie publicly ujawniony; ten zweryfikowany dokumenty do nie ustalić a finansowy licence numer | Sprawdzono 11 września 2026Recenzja → |
|---|
| Letocredit✓ Sprawdzono | MXN 1,000 podany przez ten strona główna selector; a partner może ustala a inny minimalny | MXN 30,000 podany przez ten strona główna selector i footer; a partner może ustala a inny maksymalny | 61 dni w ten bieżący footer ujawnienie | 365 dni w ten bieżący footer ujawnienie | Nie podano publicznie | Nie podano publicznie | Nie podano publicznie | ten footer displays CAT z 0% do 36%; ten partner umowa kontroluje ten obowiązujący CAT, odsetki i łącznie spłata | podstawowy osobisty dane, każdy typ z dochód i CURP tożsamość weryfikacja są described; partner sprawdzenia może różnią się | ten serwis advertises otrzymanie na a karta; ten uczestniczący pożyczkodawca kontroluje ten końcowy wypłata method | online bankowość, bank przelew lub partner gotówka desks są described; ten pożyczkodawca umowa kontroluje ten dostępny metody | Registration is advertised as taking up to two minut; partner underwriting time is not gwarantowana | Nie podano publicznie | Meksyk | a uczestniczący pożyczkodawca wybrany przez ten usługa makes ten decyzja, oznaki ten umowa i środki ten pożyczka; ten partner jest nie zidentyfikowany w zaliczka · nie publicly ujawniony; ten warunki mówi ten usługa jest nie a finansowy instytucja, bank, SOFOM lub CONDUSEF-regulowany pożyczkodawca | Sprawdzono 11 września 2026Recenzja → |
|---|
| Prestomin.mx✓ Sprawdzono | MXN 500 na ten bieżący strona główna selector; ten registration flow także displays a MXN 500 rozpoczynając punkt | MXN 35,000 na ten bieżący strona główna selector; ten registration flow może pokazuje a niższy ścieżka limit | Payable na ten pożyczkobiorca’s następny lista płac dane; ten serwis robi nie publish a fixed dzień count | ten serwis robi nie publish a uniwersalny maksymalny; pewien przedłużenie może przenieść ten wymagalny dane zgodnie z ten umowa | 21 lata na ten oficjalny “jak do działa” strony; ten warunki wymagać prawny adulthood | 70 lata na ten oficjalny “jak do działa” strony | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny stawka | Nie uniwersalny CAT/APR był found na ten bieżący produkt strony; odsetki, prowizje i łącznie spłata pojawić się w ten indywidualna oferta lub oświadczenie | miejsce zamieszkania w Meksyku, wiek 21–70, INE/IFE lub passport, własny CLABE konto, telefon komórkowy i kredyt-historia authorisation | automatyczne przelew do ten wnioskodawca’s CLABE konto lub obciążenie karta po Prestomin authorises ten kwota | BBVA branch lub practicaja, bank przelew, i PAYNET uczestniczący stores; ten umowa i serwis lista ten authorised konto i reference | nie publicly ujawniony; ten serwis opisuje pewien online proces i mówi ten formularz jest answered quickly | a płatność przedłużenie może przenieść ten następny wymagalny dane i jest charged automatycznie na ten cut-off dane; ten opłata jest nie universally opublikowany | Meksyk | SOFI cyfrowy MX, S.a. de C.V. (Prestomin); ten warunki mówi Prestomin określa ten authorised kwota i otrzymuje spłata · RECA 6915 jest podany przez dodatkowe directories jako a CONDUSEF umowa-registration reference; bieżący SIPRES status był nie independently potwierdzony here | Sprawdzono 11 września 2026Recenzja → |
|---|
| Lanu.mx✓ Sprawdzono | MXN 500 na ten bieżący strona główna selector i registration flow | MXN 35,000 na ten bieżący strona główna selector; ten registration flow currently displays a niższy MXN 10,000 ścieżka limit | Payable na ten pożyczkobiorca’s następny lista płac dane; ten aktualny registration ekran currently pokazuje a 14-dzień przykład | Nie uniwersalny maksymalny jest opublikowany w ten primary strony; ten końcowy dane i każdy przedłużenie są ustala w ten umowa | 21 lata na ten oficjalny “jak do działa” strony; ten warunki wymagać prawny adulthood | 70 lata na ten oficjalny “jak do działa” strony | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny stawka | Nie uniwersalny CAT/APR był found na ten bieżący primary strony; odsetki, prowizje i łącznie spłata pojawić się w ten indywidualna oferta lub oświadczenie | miejsce zamieszkania w Meksyku, wiek 21–70, INE lub passport, własny CLABE konto, telefon komórkowy i kredyt-historia authorisation | automatyczne przelew do ten wnioskodawca’s CLABE konto lub obciążenie karta po Lanu authorises ten kwota | BBVA branch lub Practicaja, bank przelew i uczestniczący-store barcode płatności przez Openpay; używa ten reference w ten oświadczenie | nie publicly ujawniony; ten serwis mówi do aims do odpowiedzieć quickly | ten Najczęstsze pytania permits pewien przedłużenie płatność ten automatycznie moves ten liquidation dane; ten opłata jest nie universally opublikowany | Meksyk | SOFI cyfrowy MX, S.a. de C.V. (Lanu); ten warunki mówi Lanu określa ten authorised kwota i otrzymuje spłata · Nie licence lub registration numer był independently potwierdzony w ten zweryfikowany primary dokumenty; dodatkowe reports mention a SIPRES listing ten musi być sprawdzono directly | Sprawdzono 11 września 2026Recenzja → |
|---|
| Finmercado✓ Sprawdzono | Not publicly disclosed as a Finmercado-wide minimum; each listed institution sets its own range | Not publicly disclosed as a Finmercado-wide maximum; each listed institution sets its own range | 61 dni na ten platforma’s reklamowany kredyt zakres; ten wybrany produkt może różnią się | 365 dni na ten platforma’s reklamowany kredyt zakres; ten wybrany produkt może różnią się | Adults tylko (18+) zgodnie do ten bieżący app polityka prywatności; a pożyczkodawca może ustala a higher minimalny | nie publicly ujawniony przez Finmercado; ten wybrany instytucja może ustala pewien upper limit | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny Finmercado stawka | APR może różni się substantially i może exceed 600%; pewien informative CAT może zacznij przy 677.47%, w zależności od na produkt i profil | różni się przez partner pożyczkodawca; ten Najczęstsze pytania mówi ten instytucja może wniosek tożsamość, dochód i bankowość dokumenty | ten wybrany instytucja deposits proponowany środki używając ten method podany w jego oferta; Finmercado robi nie disburse | ustala przez ten wybrany instytucja’s umowa; Finmercado robi nie receive pożyczka płatności | Nie uniwersalny czas opublikowany; ten wybrany instytucja ocenia i authorises ten wniosek | nie publicly ujawniony jako a Finmercado usługa; każdy przedłużenie jest controlled przez ten pożyczkodawca umowa | Meksyk; ten Najczęstsze pytania opisuje używa z każdy location w Meksyku, subject do ten wybrany instytucja | ten bank lub finansowy instytucja wybrany po porównanie ocenia, contracts i środki ten kredyt · nie publicly ujawniony; Finmercado stany ten do jest nie a finansowy podmiot lub pożyczkodawca | Sprawdzono 11 września 2026Recenzja → |
|---|
| Vivus✓ Sprawdzono | MXN 300 w ten dostawca brief i publiczny produkt strony; ten Najczęstsze pytania currently zaczyna przy MXN 1,000 | MXN 12,000 w ten dostawca brief i produkt strony; ten strona główna/Najczęstsze pytania selector może display do do MXN 15,000 i najpierw-pożyczka limity różnią się | 7 dni w ten bieżący prawny warunki i publiczny produkt selector | 30 dni jako ten standard zakres; do do 90 dni jest described jako a warunkowy promocyjne termin w ten prawny warunki | 18 lata lub older zgodnie do ten oficjalny Najczęstsze pytania i promocja warunki | nie publicly ujawniony w ten zweryfikowany bieżący materiały | nie publicly ujawniony jako pewien zwykłe daily stawka | strona główna CAT average 136,406.8% bez VAT dla MXN 15,000 powyżej 30 dni (obliczyć 13 stycznia 2026); older warunki przykład CAT 9,150.33% bez VAT | Front i back photos z pewien oficjalny IFE/INE tożsamość udokumentować; dodatkowy CURP, tax, adres i e-podpis dokumenty może obowiązują do ten 90-dzień promocja | elektroniczny przelew do a CLABE konto bankowe lub obciążenie karta po akceptacja; dostawca brief mówi zgodnie z 15 minut, podczas gdy ten strona główna mówi zgodnie z jeden godzin | płacić gotówka, Oxxo płacić, obciążenie karta lub bank płatność przez ten klient profil | ten online wniosek jest described jako taking a few minut; akceptacja pozostaje subject do weryfikacja | ten serwis pozwala a klient do wniosek a zmieniony płatność dane; ten dokładny opłata i akceptacja warunki są nie uniwersalny | Meksyk; oficjalny ujawnienia mówi osobisty credits są dostępny throughout ten Mexican Republic | Difinance, S.a. de C.V., SOFOM, E.N.R.; ten indywidualna umowa wskazuje ten wierzyciel · RECA umowa 14077-439-035682/12-01384-0625 dla VIVUS Crédito prosty; ten jest nie a bankowość licence | Sprawdzono 11 września 2026Recenzja → |
|---|
| Pronto Fondeo✓ Sprawdzono | MXN 5,000 na ten bieżący Najczęstsze pytania/strona główna ścieżka; ten chwilówka docelowa strony jest marked “¡Próximamente!” i może używa a inny produkt | MXN 30,000 na ten bieżący Najczęstsze pytania/strona główna ścieżka; końcowy kwota zależy na produkt i ocena | 61 dni na ten bieżący Najczęstsze pytania produkt zakres | 90 dni na ten bieżący Najczęstsze pytania produkt zakres | powyżej 18 lata old zgodnie do ten oficjalny Najczęstsze pytania | Nie upper wiek limit jest opublikowany w ten zweryfikowany Najczęstsze pytania | nie publicly ujawniony jako a standard daily stawka; ten dostawca publishes roczny i CAT wartość | Average CAT 400% bez VAT dla Préstamo Rápido (obliczyć 1 lipca 2025); a dated ratalny przykład lists CAT 250% bez VAT | Valid Mexican INE; ten umowa opisuje front/back images i a selfie, z CURP i RFC dane extracted dla weryfikacja | elektroniczny przelew do ten wnioskodawca’s CLABE; ten Najczęstsze pytania także mentions a 16-digit karta ścieżka. wpłata jest zwykle w ciągu jeden dzień ale jest nie gwarantowana | pojedynczy płatność przy ten end z ten rapid-pożyczka termin przez obciążenie karta lub konto bankowe; automatyczne obciążenie authorisation może obowiązują | często zgodnie z jeden minut po app weryfikacja, chociaż niektóre wnioski take dłuższy | pewien przedłużenie może być wnioskowana; ten prowizje strony lists 2% z kapitał na przedłużenie dla ten rapid produkt | Meksyk; ten Najczęstsze pytania stany ten ten usługa jest dostępny do residents throughout Meksyk | PRONTO FONDEO, S.a.P.I. de C.V., SOFOM E.N.R.; ten podpisany umowa wskazuje ten wierzyciel · RECA umowa Nie. 16615-439-041591/01-00124-0125; ten jest a registration zapis, nie a bankowość licence | Sprawdzono 12 września 2026Recenzja → |
|---|
| Dineromon.mx✓ Sprawdzono | Nie platforma-wide minimalny jest publicly ujawniony; ten strona główna pokazuje a MXN 10,000 reprezentatywny przykład | Nie uniwersalny platforma maksymalny jest ujawniony; ten supplier brief mówi do do MXN 100,000, podczas gdy ten partner oferta kontroluje | 91 dni w ten oficjalny footer zakres; a partner może oferta a inny termin | 48 miesiące w ten oficjalny footer zakres; ten supplier brief mówi do do 36 miesiące, nie independently potwierdzony | 18 lata na ten oficjalny strona główna i warunki | 80 lata na ten oficjalny strona główna commitment; a partner może ustala a inny limit | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny stawka | ten strona główna pokazuje partner roczny stawki z 12%–1,500% i CAT z 9.5%–3,696%; ten partner umowa kontroluje | e-poczta, mobile numer i tożsamość informacje są wnioskowana; ten dokładny udokumentować ustala różni się przez partner | partner-pożyczkodawca bank przelew lub karta ścieżka; Dineromon robi nie disburse środki | ustala przez ten partner umowa; konto, karta i inny metody różni się | ten strona główna advertises pewien instytucja odpowiedź w o 15 minut; ten jest nie pewien akceptacja gwarancja | Varies by partner; no universal rule is publicly disclosed | Meksyk; ten warunki mówi ten usługa jest intended dla Meksyku residents | partner pożyczkodawcy w ten Dineromon sieć; tożsamość, akceptacja i umowa różni się przez partner · nie publicly ujawniony; Dineromon stany ten do jest nie a pożyczkodawca | Sprawdzono 12 września 2026Recenzja → |
|---|
| Solcredito.mx✓ Sprawdzono | Nie platforma-wide minimalny jest publicly ujawniony; kalkulator wartość są informational | do do MXN 100,000 jest reklamowany dla kolejny użytkownicy; there jest Nie uniwersalny platforma ograniczać | 3 miesiące / 91 dni w oficjalny ujawnienia; ten partner może ustala inna minimalny | 48 miesiące w oficjalny ujawnienia; ten supplier brief mówi do do 36 miesiące, nie independently potwierdzony | 18 lata na ten oficjalny wniosek strony i warunki | 80 lata na ten oficjalny wniosek strony; a partner może ustala a inny limit | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny Solcredito stawka | oficjalny zakres: CAT 9.5%–3,696%; partner roczny stawki może być 12%–1,500%; pisemny oferta kontroluje | e-poczta, mobile numer i valid krajowy tożsamość informacje; ten partner może wniosek więcej | ten partner pożyczkodawca przelewy proponowany środki do a zweryfikowany konto; Solcredito robi nie disburse | ustala przez ten partner umowa; karta, przelew i inny metody może różni się | ten wniosek strony advertises pewien institutional odpowiedź w o 15 minut; nie pewien akceptacja gwarancja | nie publicly ujawniony universally; dostępność i opłaty zależy na ten partner | Meksyk; ten warunki stan ten ten usługa jest dla Meksyku residents | partner pożyczkodawcy w ten Solcredito sieć; ten dopasowana partner podejmuje decyzję, contracts i środki · nie publicly ujawniony; Solcredito stany ten do jest nie a pożyczkodawca | Sprawdzono 12 września 2026Recenzja → |
|---|
| Clicredito✓ Sprawdzono | MXN 100 | MXN 8,000 | Dostawca nie publikuje | Dostawca nie publikuje | Dostawca nie publikuje | Dostawca nie publikuje | Dostawca nie publikuje | CAT, odsetki, prowizje i całkowitą spłatę należy przeczytać w obowiązującej umowie | Może obowiązywać meksykańska rezydencja, oficjalny dowód tożsamości, telefon komórkowy, konto bankowe i weryfikacja przystępności cenowej | cyfrowy decyzja; SPEI lub bank przetwarzanie może zmienić otrzymanie czas | Dostawca nie publikuje | cyfrowy decyzja; SPEI lub bank przetwarzanie może zmienić otrzymanie czas | Dostawca nie publikuje | Meksyk; stan, wierzyciel i pożyczkobiorca kryteria zasady obowiązują | potwierdź czy ten marka jest ten wierzyciel, a pośrednik lub a kontakt-generowanie ścieżka | Sprawdzono 27 sierpnia 2026Recenzja → |
|---|
| Fiesta Crédito✓ Sprawdzono | Nie uniwersalny platforma minimalny; bieżący kalkulatory pokazuje ścieżki z MXN 300 lub MXN 1,000 | do do MXN 150,000 jest reklamowany; ten partner i wnioskodawca profil określa ten proponowany kwota | 1 miesiąc na ten osobisty-pożyczka kalkulator; a krótki-termin kalkulator może pokazuje inna ścieżka | 36 miesiące na bieżący Fiesta Crédito kalkulatory i produkt strony | 18 lata jako ten adult threshold w ten warunki; ten supplier brief stany 18–65 | 65 lata w ten supplier brief; ten oficjalny warunki do nie publish a uniwersalny limit | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny Fiesta Crédito stawka | CAT zakres 0%–3,752%; a reprezentatywny przykład pokazuje 12.001% CAT i MXN 10,397.88 łącznie spłata | osobisty i finansowy informacje, oficjalny tożsamość dane i kontakt dane; a partner może wniosek więcej | ten dopasowana pożyczkodawca przelewy proponowany MXN do a zweryfikowany Mexican konto; Fiesta Crédito robi nie disburse | ustala przez ten pożyczkodawca’s umowa; karta, bank przelew lub inny metody może być oferowany | ten serwis advertises pewien odpowiedź w o 15 minut; ten jest nie pewien akceptacja gwarancja | nie publicly ujawniony universally; tylko ten pożyczkodawca umowa może upoważnić pewien przedłużenie | Meksyk; ten warunki limit ten strona internetowa do osoby accessing do z Meksyku | a uczestniczący trzeci-strona pożyczkodawca makes ten decyzja, oznaki ten umowa i przelewy środki · nie publicly ujawniony dla Fiesta Crédito jako pewien pośrednik; do stany ten do robi nie zapewnić finansowanie itself | Sprawdzono 12 września 2026Recenzja → |
|---|
| Vasxlana MX✓ Sprawdzono | MXN 100 w ten bieżący publiczny selector | MXN 30,000 w ten bieżący publiczny selector i strona główna nagłówek | nie publicly ujawniony na ten zweryfikowany publiczny strony | nie publicly ujawniony na ten zweryfikowany publiczny strony | 25 lata zgodnie do ten supplier brief; ten polityka prywatności excludes minors | 65 lata zgodnie do ten supplier brief | Nie podano publicznie | CAT, APR i całkowita spłata są nie publicly ujawniony na ten zweryfikowany VasxLana strony; potwierdź ten pisemny oferta | INE jest wskazany w ten wniosek poradnik; ten polityka prywatności także lists selfie, CURP, RFC i tożsamość dane | elektroniczny wpłata do ten registered Mexican konto bankowe po cyfrowy podpisaniem | bank przelew lub a płatność link sent przez SMS; WhatsApp wsparcie jest dostępny dla overdue accounts | o five minut jest reklamowany dla a odpowiedź; weryfikacja może take dłuższy | pewien przedłużenie opcja jest referenced w ten Najczęstsze pytania; ceny i kryteria są nie publicly ujawniony | Meksyk; ten usługa jest presented dla konsumenci używając Mexican bankowość rails | TURBOPESO S.a. DE C.V. jest wskazany w ten polityka prywatności i konto flow; ten podpisany umowa kontroluje · Nie konkretny licence numer był opublikowany na ten zweryfikowany VasxLana strony | Sprawdzono 12 września 2026Recenzja → |
|---|
| Credito365 MX✓ Sprawdzono | MXN 500 zgodnie do ten supplier brief; oficjalny selectors currently pokazuje MXN 100 na ten strona główna i MXN 300 w ten Najczęstsze pytania | nowy clients do do MXN 2,000 i kolejny clients do do MXN 20,000 zgodnie do ten supplier brief; publiczny strony advertise do do MXN 20,000 | 5 dni dla nowy clients; ten supplier brief także podaje 5 dni jako ten kolejny-client minimalny | 10 dni dla nowy clients i 30 dni dla kolejny clients zgodnie do ten supplier brief | 21 lata zgodnie do ten supplier brief; ten oficjalny Najczęstsze pytania mówi applicants są powyżej 18, tak resolve ten różnica w ten umowa | 55 lata zgodnie do ten supplier brief; ten oficjalny Najczęstsze pytania mówi do do 70, tak resolve ten różnica w ten umowa | Nie podano publicznie | nie publicly ujawniony na ten zweryfikowany oficjalny strony; potwierdź ten pisemny oferta przed akceptacja | Mexican citizenship, supplier wiek przedział 21–55, tożsamość udokumentować i pewien konto z CLABE; oficjalny Najczęstsze pytania pokazuje a inny wiek zakres | elektroniczny przelew do ten zweryfikowany Mexican konto bankowe po cyfrowy podpisaniem z a potwierdzenie kod | bank przelew, karta płatność i gotówka wpłata; ten Najczęstsze pytania także opisuje częściowa płatności | mniej niż five minut via SMS jest reklamowany; ten Google Play listing mówi o trzy minut | a minimalny płatność może przedłużyć ten terminy zgodnie do ten strona główna Najczęstsze pytania; ten ceny i kryteria z pewien przedłużenie są nie ujawniony | Meksyk | Crédito365, S.a.P.I. de C.V. jest wskazany w ten oficjalny Najczęstsze pytania/footer i Google Play developer listing; ten podpisany umowa kontroluje · Nie konkretny Mexican udzielanie pożyczek licence numer był ujawniony na ten zweryfikowany strony | Sprawdzono 12 września 2026Recenzja → |
|---|
| BBVA TDC MX✓ Sprawdzono | kredyt wiersz z MXN 2,000 na ten bieżący zacznij produkt strony | nie publicly ujawniony; BBVA ustala ten indywidualna wiersz po kredyt ocena | Nie fixed pożyczka termin; revolving konto z miesięczny oświadczenie cycles | Nie fixed maksymalny; saldo pozostaje aż spłacony lub ten konto jest closed zgodnie z ten umowa | 18 lat | Supplier brief: 60 lata; ten bieżący zacznij strony robi nie publish a maksymalny | nie publicly ujawniony jako a daily stawka; roczny variable stawka obowiązuje | CAT average estimated 122.9% bez VAT; weighted average roczny odsetki 82.90%; base kwota MXN 16,108; obliczyć 13 lipca 2026 i valid przez 9 stycznia 2027 | Completed i podpisany wniosek, valid INE i RFC; selfie i dowód z adres może być wnioskowana | nie a gotówka-pożyczka wypłata; pewien proponowany kredyt wiersz activates, ten cyfrowy karta może być usable ten ten sam dzień, i ten physical karta follows | miesięczny przez ten BBVA app, online bankowość lub branches; płacić ten łącznie, oświadczenie saldo lub minimalny płatność | online flow jest marketed w minut; akceptacja pozostaje subject do tożsamość, kredyt i zdolność do spłaty sprawdzenia | nie obowiązujący jako a chwilówka odnowienie; a revolving saldo może kontynuować z minimalny płatności i accrue odsetki | Meksyk | BBVA México, S.a., Institución de Banca Múltiple, Grupo Financiero BBVA México · Nie karta-konkretny licence numer jest opublikowany; BBVA operates zgodnie z ten wiele-bankowość authorisation ramy prawne | Sprawdzono 13 września 2026Recenzja → |
|---|
| Cozmo MX✓ Sprawdzono | MXN 1,000 na ten oficjalny app listing dla a najpierw wniosek | MXN 20,000 na ten oficjalny app listing dla a najpierw wniosek; a późniejszy-pożyczka maksymalny jest nie separately opublikowany | Supplier brief: 61 dni; oficjalny app listing: 91 dni. ten indywidualna oferta kontroluje | Supplier brief: 91 dni; oficjalny app listing: do do 365 dni. ten indywidualna oferta kontroluje | Supplier brief: 20 lata; oficjalny app listing mówi ten wnioskodawca musi być powyżej 24. zweryfikować ten aktywny wniosek | Nie podano publicznie | nie publicly ujawniony jako a pojedynczy daily tariff w ten zweryfikowany primary źródła | maksymalny zwykłe fixed roczny APR 511%; informative average CAT maksymalny 12,961.4% bez VAT, zgodnie do ten oficjalny app listing | Mexican citizenship i miejsce zamieszkania, wiek sprzeczność (supplier brief 20+ versus app powyżej 24), obciążenie konto, INE i CURP | elektroniczny przelew do ten pożyczkobiorca’s własny Mexican konto bankowe/CLABE po akceptacja i umowa completion; terminy jest nie gwarantowana | cyfrowy płatność zgodnie z ten umowa; ten warunki opisuje automatyczne obciążenie z ten authorised CLABE konto i powiązany płatność instructions | ten app mówi pewien wniosek może być completed w minut; Nie contractual akceptacja-czas gwarancja jest opublikowany | nie publicly ujawniony jako pewien automatyczne right; każdy przedłużenie musi być potwierdzony w ten indywidualna umowa | Meksyk | cyfrowy Deck, S.a.P.I. de C.V., SOFOM, E.N.R. (ten firma zidentyfikowany jako COZMO) · Nie oddzielny bankowość licence numer jest opublikowany; ten firma jest zidentyfikowany jako a SOFOM, E.N.R. i jego produkty mają CONDUSEF zapisy | Sprawdzono 13 września 2026Recenzja → |
|---|
| CrediPleno MX✓ Sprawdzono | MXN 100 na ten publiczny selector | MXN 30,000 na ten publiczny selector i strona główna nagłówek | nie publicly ujawniony na ten zweryfikowany strony; ten wniosek i umowa decydują | nie publicly ujawniony na ten zweryfikowany strony; ten wniosek i umowa decydują | Adults tylko; ten supplier brief targets osoby aged 50+, ale Nie numeric minimalny jest opublikowany na ten prawny strony | Nie podano publicznie | nie publicly ujawniony jako a pojedynczy daily stawka | nie publicly ujawniony na ten zweryfikowany strony; wniosek ten pisemny CAT/APR i łącznie spłata | Adults w Meksyku; supplier brief targets osoby aged 50+, INE tożsamość udokumentować i a konto bankowe/CLABE są referenced; numeric wiek zasada jest nie potwierdzony | elektroniczny wpłata do ten registered konto bankowe po akceptacja i cyfrowy podpisaniem; ten serwis advertises zgodnie z 10 minut, nie a gwarancja | ten umowa kontroluje spłata; opublikowany warunki pozwalać elektroniczny płatność i używa z ten STP płatność system | strona główna: akceptacja w 10 minut; o Us: odpowiedź w zgodnie z 5 minut; marketing timings są nie contractual guarantees | Not publicly disclosed as an automatic right | Meksyk | TURBOPESO S.a. de C.V. jest ten odpowiedzialny contracting operator w ten opublikowany warunki; potwierdź każdy wskazany wierzyciel w ten indywidualna umowa · Nie konkretny udzielanie pożyczek licence numer był opublikowany; ten serwis stany regulation przez PROFECO i commitment do CONDUSEF wytyczne | Sprawdzono 13 września 2026Recenzja → |
|---|
| Creditilia MX✓ Sprawdzono | MXN 1,000 na ten publiczny strona główna selector | MXN 150,000 na ten publiczny strona główna selector | 61 dni w ten footer ujawnienie; partner produkty może różnią się | 90 dni w ten footer ujawnienie; partner produkty może różnią się | nie publicly ujawniony na ten zweryfikowany platforma strony | nie publicly ujawniony na ten zweryfikowany platforma strony | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny platforma stawka | ten footer publishes a CAT zakres z 0%–36%; ten partner oferta i reprezentatywny przykład decydują | Meksyk rynek; partner tożsamość, dochód, bankowość i mogą obowiązywać testy zdolności spłaty | ten wybrany finansowy instytucja przelewy proponowany środki; Creditilia robi nie disburse | ten wybrany partner umowa kontroluje ten płatność method i daty | ten strona główna advertises pewien natychmiastowy odpowiedź; ten jest nie a contractual gwarancja | Nie podano publicznie | Meksyk | więcej niż 20 partner finansowy institutions może receive pewien zapytanie; ten wybrany partner podejmuje decyzję, contracts i środki · Nie udzielanie pożyczek licence numer jest opublikowany; ten footer mówi Creditilia jest nie a pożyczkodawca | Sprawdzono 13 września 2026Recenzja → |
|---|
| Credivenus MX✓ Sprawdzono | MXN 100 na ten publiczny strona główna selector | MXN 30,000 na ten publiczny strona główna selector i nagłówek | nie publicly ujawniony na ten zweryfikowany strony; ten wniosek i umowa decydują | nie publicly ujawniony na ten zweryfikowany strony; ten wniosek i umowa decydują | Supplier brief targets women aged 25–65; prawny strony potwierdź tylko ten ten klient musi być pewien adult | 65 lata jest ten supplier target; Nie oddzielny prawny maksymalny jest opublikowany | nie publicly ujawniony jako a uniwersalny daily stawka | CAT/APR i łącznie spłata są nie publicly ujawniony na ten zweryfikowany strony | Adults w Meksyku; supplier target jest women aged 25–65; INE i bank/CLABE dane może być wnioskowana | elektroniczny wpłata do ten registered konto; ten warunki mention ten STP płatność system | elektroniczny płatność zgodnie z ten indywidualna umowa; opublikowany warunki reference STP | ten strona główna advertises akceptacja w 10 minut; o Us mówi zgodnie z 5 minut; neither jest contractual | Not publicly disclosed as an automatic right | Meksyk | TURBOPESO S.a. de C.V. jest wskazany jako ten odpowiedzialny operator i contracting strona w ten opublikowany warunki · Nie konkretny udzielanie pożyczek licence numer jest opublikowany; ten strona główna self-opisuje regulation przez PROFECO | Sprawdzono 13 września 2026Recenzja → |
|---|
| Klar MX✓ Sprawdzono | nie publicly ujawniony; ten kwota jest spersonalizowane w ten Klar app | do do MXN 80,000 lub więcej w zależności od na ten klient profil, zgodnie do ten Najczęstsze pytania | ten docelowa strony advertises 3 miesiące; ten Najczęstsze pytania stany 6 miesiące. potwierdź ten aktualny oferta | 36 miesiące na ten osobisty-pożyczka strony i Najczęstsze pytania | Over 18 years | Nie podano publicznie | nie publicly ujawniony jako a daily stawka; Klar publishes pewien roczny fixed stawka | osobisty-pożyczka CAT/APR i łącznie spłata są nie opublikowany na ten zweryfikowany strony; wniosek ten pisemny obliczenie | powyżej 18, Meksyk miejsce zamieszkania, Mexican citizen lub prawny-mieszkaniec foreigner, Klar konto/aktywny wiersz i kredyt sprawdzenia | elektroniczny wpłata do ten klient konto po akceptacja; ten app provides ten końcowy instructions | Fixed miesięczny plan, łącznie wcześnie płatność lub a spersonalizowane płatność; manage ten pożyczka przez Klar i ten umowa | ten cyfrowy flow jest described jako taking minut, ale terminy różni się z profil i kredyt sprawdzenia | ten termin nie może być zmieniony po przyznać; Klar mówi do robi nie currently oferta pożyczka refinansowanie | Meksyk | Klar Technologies, S.a. de C.V., S.F.P. jest ten wskazany finansowy podmiot; ten podpisany umowa wskazuje ten wierzyciel · Nie oddzielny produkt licence numer jest opublikowany; Klar stany ten ten podmiot jest authorised przez CNBV | Sprawdzono 13 września 2026Recenzja → |
|---|
| Me Prestamo MX✓ Sprawdzono | MXN 500 | MXN 20,000 | 91 dni | 120 dni | 18 lat | Nie podano publicznie | 0.01%–0.10% per dzień | CAT 270%–540% na ten bieżący app listing; older prywatność text stany roczny 3.6%–31%, podczas gdy ten listing stany 3.6%–36%; umowa kontroluje | Mexican citizenship, wiek 18+, Mexican konto lub CLABE, tożsamość dokumenty i kredyt/mogą obowiązywać testy zdolności spłaty | elektroniczny przelew do a zweryfikowany Mexican konto bankowe/CLABE lub karta po akceptacja; terminy jest nie gwarantowana | bank przelew lub OXXO/convenience-store płatność instructions podany w ten konto lub umowa | ten app advertises a decyzja w minut; Nie contractual czas gwarancja jest opublikowany | Nie podano publicznie | Meksyk | ten user umowa wskazuje Meprestamo jako ten kredyt dostawca; ten polityka prywatności names Pixel Conexiones jako odpowiedzialny; ten podpisany umowa kontroluje · Nie oddzielny bankowość licence numer jest opublikowany; ten podmiot wskazuje jako SOFOM E.N.R. | Sprawdzono 13 września 2026Recenzja → |
|---|